Julkaistu

“Rakkaudesta harmonikkaan” kertoo muusikko Sirkka Kelopuron pitkästä urasta

1.12. ilmestynyt uutuuskirja avaa kiinnostavasti Kelopuron uraa harmonikan soittajana.

Sirkka Kelopuro rakastui harmonikan soittamiseen yhdeksänvuotiaana ja on elänyt suomalaisen harmonikan historiaa siitä lähtien. Miesten hallitsemaan maailmaan astuminen vaati paljon rohkeutta ja sitkeyttä.

Rakkaudesta harmonikkaan -kirjassaan Kelopuro avaa muusikon elämää ja esteitä, joita rajoja rikkova artisti kohtasi. Kelopuro muistelee opiskeluaikojaan Saksassa, esiintymisiä TV-ohjelmissa ja konserteissa sekä levytyksiä ja radionauhoituksia. Hän avaa kiinnostavasti nuoren muusikon matkaa unelmien ja pettymysten kautta arvostetuksi ammattilaiseksi.

Muusikko Sirkka Kelopuro on voittanut Suomen mestaruuden ja yltänyt neljään kakkossijaan kansainvälisissä harmonikkakilpailuissa. Kelopuro äänitti Yleisradiolle ja äänilevyille taidemusiikkia ja koulutti soitonopettajia Helsingin Konservatoriossa ja Helsingin ammattikorkeakoulussa 25 vuotta. Lisäksi hän on laatinut kolme harmonikkaoppikirjaa.

Arvostelukappaleet:

arvostelukappaleet@intokustannus.fi