Julkaistu

Äänikirjasarja Mitä eläimet sanoo? tarjoaa lapsille elämysretken luontoon rikastetun äänimaailman siivittämänä

Vuokko Hurmeen äänikirjasarja koukuttaa tutuilla ja vähän tuntemattomammillakin äänimaisemilla, jotka on pakko kuunnella yhä uudelleen ja uudelleen. Äänikirjat houkuttavat arvuuttelemaan, matkimaan tai kuuntelemaan hiirenhiljaa sekä tarjoavat tietoa eri eläinten äänistä.

Hauska ja aktivoiva sarja tuo suosittujen ääninappikirjojen idean äänikirjojen maailmaan: villit ja vinkeät eläinäänet, metsän tunnelmalliset suhinat ja monenmoiset rapinat vievät lapsen suoraan tapahtumapaikoille.

MITÄ KARHU SANOO? Ilmestyy 19.6.2023

Mitä karhu sanoo
Vuokko Hurmeen äänirikastettu lastenkirja

Tunnista metsän eläimiä

Sarjan aloittaa jännittävä Mitä karhu sanoo -äänikirja, joka kuljettaa kuulijan metsään keskelle lintujen liverrystä, hyönteisten surinaa ja tuulen huminaa. Millaista ääntä pitääkään hirvi, entäpä orava? Hyttysen jokainen varmasti tunnistaa… Ja kukas tuolla karjahtikaan?

SEURAAVAKSI:

MITÄ LEIJONA SANOO? Ilmestyy 17.7.2023

Tunnista savannin eläimiä

Jännittävä Mitä leijona sanoo -äänikirja vie kuulijan savannille keskelle eksoottista äänimaailmaa. Millaista ääntä pitääkään sarvikuono, entäpä täplähyeena? Norsun jokainen varmasti tunnistaa… Ja kukas tuolla karjahtikaan?

MITÄ KISSA SANOO? Ilmestyy 17.7.2023

Tunnista kotieläimiä

Mitä kissa sanoo -äänikirja kuljettaa kuulijan kotiympäristöön keskelle tuttujen lemmikkieläinten ääniä. Millaista ääntä pitääkään marsu, entäpä undulaatti? Koiran ääniä jokainen varmasti tunnistaa… Ja kukas tuolla sähiseekään?

Lastenkirjailija Vuokko Hurme

Vuokko Hurme on helsinkiläinen lastenkirjailija, joka on kirjoittanut lapsille useita tietokirjoja, kuvakirjoja ja romaaneja. Hurme palkittiin Tietopöllö-palkinnolla vuonna 2021. Palkinto myönnetään tietokirjailijalle tai tietokirjailijaryhmälle, joka on julkaissut ansiokkaasti lapsille ja nuorille tarkoitettuja tietoteoksia.