Julkaistu

Midwood, Ellie

Ellie Midwood on palkittu historiallisten romaanien kirjailija, jonka teokset ovat yltäneet USA Today -bestsellerlistalle. Hänen kiinnostuksensa toisen maailmansodan historiaan heräsi, kun hän kuunteli veteraani-isosisänsä kertomuksia. Saatuaan kielitieteen kandidaatin tutkinnon Ellie päätti tehdä kirjoittamisesta kokopäiväisen uransa ja alkoi työstää ensimmäistä kokopitkää historiallista romaaniaan. Ellie rikastuttaa kirjastoaan jatkuvasti uudella tutkimusaineistolla ja ruokkii intohimoaan toisen maailmansodan ja holokaustin historiaa kohtaan keräämällä harvinaisia muistoesineitä ja asiakirjoja. 

Ellie on terveyspakkomielteinen joogan harrastaja, siisteyshullu, seikkailija, natsi-Saksan historian asiantuntija, monikielinen filosofi ja ylpeä juutalainen. Hän asuu New Yorkissa sulhasensa ja Shark Bait -nimisen chihuahuan kanssa.

Error: View 49e934c16e may not exist