Eevi Iisakkila

Majatalo omenapuiden katveessa

Eevi Iisakkilan Majatalo omenapuiden katveessa on uusi ihana sarja rakkaudesta ja uusista mahdollisuuksista viehättävässä maaseutukylässä, jossa menneisyyden haavat paranevat ja uudet unelmat heräävät eloon

Lila Kajo pitää Kaunisjärvellä vanhassa keksijä Hyyrylle kuuluneessa talossa Omenalehdon majataloa apunaan taitava kokki ja taloudenhoitaja Marikki. Lila on menettänyt puolisonsa Kaapon auto-onnettomuudessa muutamia vuosia sitten ja ikävä kaihertaa edelleen sydänalaa, mutta majatalon vaihtuvat asukkaat ja vireän kylän tapahtumat pitävät majatalon emännän kiireisenä. 

On kevättalvi, ja Omenalehdossa majailevat nuori valokuvaaja Pilvi ja nettishakkimestari Lasse. Majatalon seesteinen talvielo vilkastuu kun talon nurkissa vaikuttaa rapistelevan hiiri. Mäenlaskuretkellä Lila törmää vanhaan heilaansa Henriin ja kauan sitten kadotetut tunteet alkavat herätä. Henri ei ole kuitenkaan Lilan ainoa heilaehdokas, sillä pian majataloon astelee salaperäinen biologi Noel, ja kuka lähettelee Lilalle kuumanrohkeita kirjeitä? 

Majatalo omenapuiden katveessa aloittaa uuden Joutsenjärvi-sarjan, joka tarjoaa sykkiviä sydämiä ja hurmaavia persoonia herttaisessa mutta vireässä maaseutukylässä. Se on sydäntälämmittävä romaani siitä, kuinka rauhan ja onnen voi löytää elämästä, joka ei mennytkään niin kuin piti. 

29,90 

Voit tilata tuotteen ennakkoon. Tuote lähetetään kun se on ilmestynyt. Kirja ilmestyy: 1 / 2025

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Eevi Iisakkila

    Eevi Iisakkila on esikoiskirjailija ja koulutukseltaan historian FM. Hän on kotoisin pieneltä paikkakunnalta Pohjois-Pohjanmaalta. Kirjailija on asunut maaseudulla koko ikänsä. Hän haluaa kirjoittaa maaseudun elämästä – ja henkilöistä, jotka ovat tietoisesti valinneet jäädä kotiseudulleen.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Majatalo omenapuiden katveessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Saatat myös pitää...