Camilla Davidsson

Viikunapuun varjossa

Camilla Davidssonin Viikunapuun varjossa on lämmin kuvaus elämän rakentamisesta uudelleen. Viikunapuun varjossa on itsenäinen jatko-osa menestysromaanille Pikkuinen unelmien kaksio. 

Susanne on omistanut perheelleen koko elämänsä, mutta nyt aikuiset tyttäret Sofia ja Lovisa ovat vieraantuneet ja aviomies Lars on yhtäkkiä jättänyt hänet nuoremman naisen takia. Susanne joutuu luomaan itselleen kokonaan uuden elämän. Ensin pitää löytää asunto, sitten uusi työpaikka, ja jonnekin on hävitettävä perheen huvilan taloustavarat.

Onneksi Gotlannin nurkassa on vanha maitokauppa, perintö, jonka Susanne aikoi myydä mutta joka toimii nyt väliaikaisena varastona huonekaluille ja laitteille. Kesäpaikan rauhassa ja hiljaisuudessa hän selvittää ajatuksiaan ja kerää voimia avioeron jälkeen. Kun komea mutta röyhkeä naapuri ilmestyy paikalle ja haluaa ostaa kirjan, käynnistyy tapahtumaketju, joka nostaa Susannen takaisin elämään. Uskaltaako hän sanoa kyllä ​​kaikelle uudelle?

Laadukasta viihdettä kirjoittava Camilla Davidsson on yksi Ruotsin menestyneimmistä feelgood-kirjailijoista. Hänen kirjojaan on myyty Ruotsissa jo puoli miljoonaa kappaletta.

25,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
 • Camilla Davidsson

  Camilla Davidsson (s. 1969) kirjoittaa laadukasta viihdettä ja on yksi Ruotsin menestyneimmistä feelgood-kirjailijoista. Pikkuista unelmien kaksiota on myyty Ruotsissa yli 80 000 kappaletta. Ennen kirjailijaksi ryhtymistään Camilla Davidsson työskenteli markkinoinnin parissa useissa kansainvälisissä yrityksissä. Stressi ja suorituspaineet olivat tuttuja vieraita hänen...

  Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Viikunapuun varjossa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja

Saatat myös pitää...

 • Seitsemän eksää – Painettu kirja

  24,90 
 • Tulppaanitoiveunia – Painettu kirja

  24,90 
 • Pikkuinen unelmien kaksio

  Camilla Davidsson 24,90