Full-size Image
Lataa alkuperäinen kuva ▼

Esko Seppänen suomii uutuuskirjassaan raha- ja turvallisuuspolitiikan mokia

 Esko Seppänen pureutuu maamme turvallisuuden ja rahan kieroihin polkuihin 14. helmikuuta julkaistavassa uutuuskirjassaan Rauhan ja rahan geopolitiikka.

Kirja esittelee itsenäisen Suomen historian kymmenen pahinta demokratian loukkausta, kuten pääomamarkkinoiden liberalisointi ilman eduskunnan päätöksiä, sitä seuranneen pankkikriisin hoito valtion varoin ja Naton rauhankumppanuusohjelmaan osallistuminen ilman eduskunnan päätöksiä. Seppänen toteaa kirjassaan politiikan samanlaistuneen niin, että puolueita on kaiken aikaa entistä vaikeampi erottaa toisistaan.

Esko Seppänen on kymmeniä kirjoja kirjoittanut humaani toisinajattelija, joka istunut neljännesvuosisadan ajan kansanedustajana ja europarlamentaarikkona Hän on saanut kaksi kertaa valtion tiedonjulkistamispalkinnon. Seppäsen aiempia kirjoja ovat mm. Mistä Suomi vaikenee?, Emumunaus ja Oma pääoma.

”Kirjassani kyytiä saavat finanssikapitalismi ja federalismi, trumpismi ja putinismi, banksterimafia ja eurokraatit, Nato ja USA, EU ja Saksa, Naton isäntämaasopimus ja rauhankumppanuusohjelma, media ja muut saatanan tunarit, hybridit ja kyberit, Raisio Oyj ja ulkomaiset terveyspalveluyritykset sekä koti, kirkko ja isänmaakin”.

Esko Seppänen: Rauhan ja rahan geopolitiikka
ISBN: 9789522648815, 278 sivua

Jaa tämä: