-82%

James Hibberd

Game of Thrones

Kaikkien on kuoltava

Sen piti olla mahdotonta. Niin kirjailija George R. R. Martin kaiken suunnitteli. Tulen ja jään laulu ­-kirjasarja ei millään ilveellä taipuisi filmattavaksi. Toisin kävi.

Katastrofaalisen alun jälkeen Game of Thronesista kas­voi 2010­-luvun jättimenestys ja katsojien palvoma fan­tasiasarja. HBO:n tuottama tv­-sarja on tehnyt historiaa monella saralla: se on kerännyt ruutujen ääreen ennä­tysyleisön, se on kahminut Emmy­-palkintoja ja siitä on tullut paitsi populaarikulttuurin johtotähti myös kriiti­koiden lempilapsi. Samalla Game of Thrones on luonut omalakista draamaa ja viitoittanut tietä tv­-sarjojen hui­malle nykysuosiolle.

Miten kaikkien aikojen menestynein tv­-sarja syn­tyi? HBO:n tuella tehdyssä Game of Thrones -­kirjassa seurataan ikonisen tv-­sarjan tuotantovaiheita aina sen syntymästä loppuhuipennukseen saakka ja kuullaan mer­kittäviä tarinoita kulissien takaa.

Haastateltavien joukossa ovat Game of Thronesin fantasiamaailman luonut George R. R. Martin, tv-sarjan käsikirjoittajat David Benioff ja D. B. Weiss, näyttelijät Kit Haringtonista Emilia Clarkeen sekä koko tuotantotiimi. Kiehtovia käänteitä täydentävät ennenjulkaisemattomat valokuvat.

James Hibberd on yhdysvaltalainen palkittu viihde­toimittaja, joka on kertonut lukemattomia tarinoita Hollywoodista. Game of Thronesin vaiheita hän seurasi kulisseissa tv-­sarjan synnystä lähtien. Hibberd työskente­lee Entertainment Weeklyssä. Hänen artikkeleitaan ovat julkaisseet myös The New York Times, Salon, Cosmo­politan ja Best American Sports Writing.

27,90  5,00 

Tuotetunnus (SKU): 9789523513464 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523513464, E-kirja: 9789523513464

Sivumäärä

420

Julkaisuaika

10 / 2020

Suomentaja

Antti Immonen

Alkuteos

All Men Must Die: The Official, Uncensored Oral History of Game of Thrones

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Game of Thrones”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]