Kaikella rakkaudella kansanedustajille ja kaikille heteroille

Kaikella rakkaudella -kirja (toim. Johanna Korhonen ja Jeanette Östman) julkistetaan torstaina 20.2.2014 kello 13-14 Pikkuparlamentin Kansalaisinfossa (Arkadiankatu 3, Helsinki), kun seksuaali- ja sukupuolivähemmistöihin kuuluvat kirjoittajat lahjoittavat teoksen lakivaliokunnalle. Samana päivänä eduskunta alkaa käsitellä tasa-arvoista avioliittolakia. Kansalaistapaamiseen kutsuvat Oras Tynkkynen ja Aino-Kaisa Pekonen, ja se on yleisölle avoin tapahtuma. Tervetuloa!

Useimmiten homoista, biseksuaaleista ja transihmisistä puhuvat heterot. Tässä kirjassa ovat äänessä he itse ja heidän läheisensä.

Kirjan julkaisun kynnyksellä menehtynyt runoilija Mirkka Rekola kirjoittaa olleensa rikollinen puolet elämästään ja joutuneensa mieskirjailijoiden kuulusteltavaksi. Pastori Susanna Airola kertoo, miten piispa Eero Huovinen savusti hänet töistä. Kansanedustaja Jani Toivola paljastaa olleensa jo teininä sielultaan suurperheen emäntä. Radiotoimittaja Ted Urho kertoo, miten hän tuli ulos homona suorassa lähetyksessä. Notaari Marja-Sisko Aalto pohtii erilaisuuden pelkoa.

Kaikella rakkaudella on neljäntoista kirjoittajan ja kertojan raikas ja välttämätön puheenvuoro yhä vellovaan homokeskusteluun. Kirjoittajina ja kertojina myös Eva-Stina Byggmästar, Johan Finne, Johanna Korhonen, Kristofer Möller, Rita Paqvalén, Birgit Schaffar-Kronqvist, Markus Topi, Arja Voipio ja Jeanette Östman.

Kirjan julkaisee samaan aikaan ruotsiksi Jasilti nimellä Klartext (med all respekt). Mera info om den svenska boken hittar du på www.jasilti.com
och recensionsexemplar kan du beställa från lena.malm@jasilti.com.

Johanna Korhonen & Jeanette Östman (toim.): KAIKELLA RAKKAUDELLA – SANOJA SEKSUAALISUUDESTA JA SUKUPUOLESTA
ISBN 978-952-264-293-6, Into-tieto, 168 sivua, nid., ovh 26 €
Ruotsinkieliset tekstit on suomentanut Riikka Toivanen.
Lataa iso kansikuva täältä.

Arvostelukappaleet:
arvostelukappaleet@kurvinkirja.fi

Lisätiedot:
Milla Karppinen, milla.karppinen@intokustannus.fi, 050 551 3310
Johanna Korhonen, johanna.korhonen@verkkotie.fi, 040 510 5906
Jeanette Östman, jeanette.ostman@gmail.com, 050 539 4665

Jaa tämä: