Ale!

Ha-Joon  Chang

23 tosiasiaa kapitalismista

8.00 €25.00 € 5.00 €15.00 € sis alv sis alv

OVH: 27.00  €

23 tosiasiaa kapitalismista on hilpeä kirja, jonka vakava päämäärä on paljastaa uusliberaalin talousajattelun taustaoletukset.

Normaali (15.00 €) 25.00 € 15.00 € sis alv
Pokkari (5.00 €) 8.00 € 5.00 € sis alv
ISBN: 9789522641632

Kirjoittaja: Ha-Joon Chang

Julkaisuajankohta: 10 / 2012

Sivumäärä: 300

Suomentaja: Marja Ollila

Alkuperäinen nimi: 23 Things They Don’t Tell You About Capitalism

OVH: 27.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,

Oletko ihmetellyt, miten voi olla mahdollista, ettei juuri kukaan koko maailmassa osannut varautua vuoden 2008 talousromahdukseen? Ha-Joon Chang tarjoaa kysymykseen kaksikymmentäkolme vastausta: hän kertoo sen, mistä vapaan markkinatalouden ilosanoman levittäjät vaikenevat. 23 tosiasiaa kapitalismista on hilpeä kirja, jonka vakava päämäärä on paljastaa uusliberaalin talousajattelun taustaoletukset. Chang osoittaa vastaansanomattoman terävästi, että taloudelliset valinnat ovat myös poliittisia valintoja ja että meidän on syytä tunnustaa se.

Chang tunnetaan John Kenneth Galbraithin ja Joseph Stiglitzin perinnettä jatkavana tervejärkisenä toisinajattelijana. Chang ei vastusta kapitalismia: hän toteaa, että kapitalismi on huonoin mahdollinen talousjärjestelmä – kaikkia muita lukuun ottamatta. Mutta meidän ei kuitenkaan tarvitse alistua markkinoiden orjiksi.

Jaa tämä:
chang.jpg

Ha-Joon Changin teoksia on käännetty 37 kielelle ja myyty lähes kaksi miljoonaa kappaletta ympäri maailmaa. Prospect Magazine on nimennyt hänet yhdeksi maailman kymmenestä tärkeimmästä ajattelijasta. Hän on myös voittanut Wassily Leontief -palkinnon rajoja rikkovasta talousajattelusta. Eteläkorealainen Chang opettaa Cambridgen yliopistossa ja kirjoittaa kolumnia Guardianiin. Hänen bestsellerinsä 23 tosiasiaa kapitalismista ilmestyi suomeksi vuonna 2012.

 

Jaa tämä:

”Helppolukuinen ja runsaisiin käytännön esimerkkeihin nojaava kirja on suunnattu laajalle yleisölle eikä edellytä lukijalta kattavia pohjatietoja.” Henri Purje, Ulkopolitiikka 4/2010

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “23 tosiasiaa kapitalismista”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *