Ale!

Li Andersson, Mikael Brunila & Dan Koivulaakso 

Äärioikeisto Suomessa – Vastarintamiehiä ja metapolitiikkaa

8.90 €23.00 € 4.90 €23.00 € sis alv sis alv

OVH: 25.00  €

Kirja tarkastelee äärioikeistolaisten puolueiden ja liikkeiden ideologiaa, toimintaa ja vaikutteita Suomessa.

E-kirja (EPUB) (4.90 €) 8.90 € 4.90 € sis alv
Normaali (23.00 €) 23.00 € sis alv
ISBN: 978-952-264-180-9

Kirjoittaja: Li Andersson, Mikael Brunila & Dan Koivulaakso 

Julkaisuajankohta: 10 / 2012

Sivumäärä: 338

OVH: 25.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , ,

E-kirja ilmestynyt 08/2015.

Kirja kuvaa sitä ympäristöä ja moninaista joukkoa, joista nykyiset äärioikeistolaiset liikkeet saavat vaikutteita. Samalla se haastaa ajatuksen Perussuomalaisista työväenpuolueena ilman sosialismia. Teos asettaa yleisen oikeistolaistumisen osaksi eurooppalaista äärioikeistolaista maisemaa ja Suomen äärioikeiston rakentaman liikkeen saavutukseksi.

Oikeistopopulistinen Perussuomalaiset on tänään Suomen suurimpia puolueita. Sekalaiseen kansanedustajajoukkoon kuuluu myös edustajia, joiden tausta on äärioikeistolaisessa Suomen Sisu -järjestössä. Kehitys Suomessa seuraa muissa pohjoismaissa ja ympäri Eurooppaa nähtyä mallia. Kun valkoisen vallan -ryhmien ja uusnatsien on ollut vaikea toimia, äärioikeisto on pyrkinyt sisäsiistiksi ”maahanmuuttokritiikin” avulla. Ne ovat ottaneet etäisyyttä avoimen rasistisiin ryhmiin, joista ne aiemmin hakivat ideologiansa.

Kirjoittajat erittelevät varsinkin pohjoismaisen äärioikeiston vaikutuksia suomalaisiin ryhmiin. Kirjoittajat analysoivat tarkkaan oikeistopopulistien sananvapauskeskustelua ja äärioikeiston voimakasta antifeminismiä.

LiAndersson.jpg
Li Andersson on turkulainen poliitikko ja Vasemmistoliiton puheenjohtaja. Andersson on opiskellut Åbo Akademissa kansainvälistä oikeutta ja venäjää. Lue lisää..
MikaelBrunila.jpg
Musiikkialan osuuskuntayrittäjä, vapaatoimittaja ja pätkätyöläinen Mikael Brunila opiskelee Helsingin yliopiston Politiikan ja talouden tutkimuksen laitoksella. Brunila on osallistunut Vapaa Helsinki -verkoston toimintaan ja Helsingin 2000-luvun talonvaltauksiin. Lue lisää..
dan_koivulaakso.JPG
Dan Koivulaakso (s. 1980) on sosiaaliantropologi, joka työskentelee ammattiliitossa. Koivulaakso on pitkään työskennellyt kansalaisjärjestöissä ja toiminut yhteiskunnallisissa liikkeissä muun muassa osallistumalla talonvaltauksiin sekä järjestämällä mielenosoituksia ja tempauksia. Yhteiskunnallisen aktiivisuutensa lisäksi Koivulaakso on innokas vapaaottelufani ja kamppailulajiharrastaja. Lue lisää..
Jaa tämä:
No post found

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Äärioikeisto Suomessa – Vastarintamiehiä ja metapolitiikkaa”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *