Gregg Olsen

Äitimme oli sarjamurhaaja

(1 tuotearvio)

Karmivat muistot piinasivat vuosikausia Nikki, Sami ja Tori Knotekia aina kun he kuulivat sanan ”äiti”. Kukaan ei arvannut, mitä maalaistalossa Washingtonin osavaltiossa Yhdysvalloissa tapahtui.

Perheen äiti Shelly alisti tyttärensä järkyttävälle hyväksikäytölle, kidutukselle ja henkiselle väkivallalle. Painajainen kärjistyi useisiin murhiin.

Äitimme oli sarjamurhaaja on paitsi raastava tositarina myös kolmen vahvan naisen selviytymiskertomus absoluuttisesta pahasta sekä vapaudesta ja oikeudesta, joiden edestä he panivat henkensä alttiiksi. Kirja imaisee mukaansa kuin nopeatahtinen trilleri, mutta valitettavasti kirjan jokainen musertava yksityiskohta on totta.

Michelle ”Shelly” Knotek vapautuu vankilasta kesäkuussa 2022. Sisarukset Nikki, Sami ja Tori halusivat kertoa tarinansa julkisuuteen, jotta heidän äitinsä ei enää koskaan pääsisi toistamaan julmuuksiaan.

 

24,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523518124 Osastot: ,

Kirjan tekijät

Laajenna
 • Gregg Olsen

  Palkittu bestsellerkirjailija Gregg Olsen on yhdysvaltalainen true crimen ja jännityskirjallisuuden mestari. Hän on kirjoittanut urallaan yli 30 kirjaa. Äitimme oli sarjamurhaaja -alkuteosta on myyty yli 1,2 miljoonaa kappaletta ja kirja oli Wall Street Journalin ja Washington Postin bestsellerlistojen kärkisijoilla.

  Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Avainsanat

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523518124, E-kirja: 9789523518971

Sivumäärä

360

Julkaisuaika

3 / 2022

Suomentaja

Einari Aaltonen

Alkuteos

If You Tell: A True Story of Murder, Family Secrets, and the Unbreakable Bond of Sisterhood

Mediassa

Laajenna

“Henkirikosten estämiseen on yksinkertainen keino: puhuminen. Sarjamurhaajan tyttäret kertoivat äitinsä tarinan kirjaksi, jotta muut välttyivät siltä, mitä he joutuivat kokemaan.” Rapport, 11.4.2022

“Usein pitkäaikaisissa perheväkivaltatilanteissa uhrilta kysytään, miksi tämä ei paennut tai pyytänyt apua. Kirjassa tilanteet kiristyvät äärimmäisiksi, eikä helppoja vastauksia saada. Turha rakkaus ja silkka toivottomuus ajoivat Knotekin perheen lopulta keskelle useita murhia.” Kirjavinkit 10.4.2022

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Äitimme oli sarjamurhaaja

 1. Suvi

  Hei,
  olipa kerrassaan kylmäävää lukukokemus, kiitoksia kun olette kirjan tehneet. Tämän kirjan pitäisi lukea vähintään jokainen joka työskentelee lasten parissa, kuinka suuri voikaan olla lapsen kiintymys vanhempaansa, vaikka tuntisi että jokin elämässä ei ole oikein. Ja kuinka epänormaalista tulee ihmiselle normaali, kun ei ole vertailukohtaa. Ja toisaalta myös ne jotka elävät väkivaltaisessa suhteessa, kun tarpeeksi itsetuntoa ja ihmistä vähätellään, henkinen ja fyysinen väkivalta tekee sen ettei ole voimia lähteä pois. Joten myös sen alan ihmiselle tämä on sellainen kirja, joka tulisi lukea. Miten kieroon voikaan ihminen kasvaa ja käyttää valtaansa väärin.
  Voisin myös suositella B. A. Parisin Suljettujen ovien takana-dekkarin tykkääjälle tätä.

  – Suvi, Suomalainen Kirjakauppa, Jyväskylä

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja