Eero  Yrjö-Koskinen (toim.)

Arktinen murros

22.90 € sis alv

OVH: 27  €

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-825-9

Kirjoittaja: Eero Yrjö-Koskinen (toim.)

Julkaisuajankohta: 9 / 2017

Sivumäärä: 260

OVH: 27  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Ilmastonmuutos ja luonnonvarojen käyttö pohjoisilla napa-alueilla

Ilmastonmuutos ja siitä johtuva meriveden lämpeneminen vaikuttavat arktiksen ja sen lähialueiden elinolosuhteisiin merkittävästi. Tästä seuraa muutoksia myös alueelliseen toimeentuloon ja kansainvälisiin suhteisiin. Miten arktisen alueen murroksesta aiheutuviin haasteisiin voidaan vastata?

Arktinen murros – Ilmastonmuutos ja luonnonvarojen käyttö pohjoisilla napa-alueilla käsittelee ilmaston ja meriveden lämpenemisen syitä ja seurauksia. Kirjassa esitetään näkökulmia siihen, miten muutokset arktisella alueella vaikuttavat talouteen ja miten ne pitäisi ottaa huomioon esimerkiksi energiapolitiikassa ja kansainvälisessä yhteistyössä. Artikkeleissa analysoidaan muun muassa arktisen alueen infrahankkeiden tulevaisuutta, biomassan energiakäyttöä ja energiapolitiikan tulevaisuudennäkymiä sekä EU:n roolia arktisen alueen kehityksessä.

Kirjan on toimittanut VTM Eero Yrjö-Koskinen. Artikkelien kirjoittajat ovat Lapin yliopiston professori Timo Koivurova, MEP Liisa Jaakonsaari, MEP Sirpa Pietikäinen ja Suomen ympäristökeskuksen erikoistutkija Sampo Soimakallio.

Jaa tämä:
No post found

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Arktinen murros”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *