-50%

Eero Yrjö-Koskinen

Arktinen murros

Ilmastonmuutos ja luonnonvarojen käyttö pohjoisilla napa-alueilla

Ilmastonmuutos ja siitä johtuva meriveden lämpeneminen vaikuttavat arktiksen ja sen lähialueiden elinolosuhteisiin merkittävästi. Tästä seuraa muutoksia myös alueelliseen toimeentuloon ja kansainvälisiin suhteisiin. Miten arktisen alueen murroksesta aiheutuviin haasteisiin voidaan vastata?

Arktinen murros – Ilmastonmuutos ja luonnonvarojen käyttö pohjoisilla napa-alueilla käsittelee ilmaston ja meriveden lämpenemisen syitä ja seurauksia. Kirjassa esitetään näkökulmia siihen, miten muutokset arktisella alueella vaikuttavat talouteen ja miten ne pitäisi ottaa huomioon esimerkiksi energiapolitiikassa ja kansainvälisessä yhteistyössä. Artikkeleissa analysoidaan muun muassa arktisen alueen infrahankkeiden tulevaisuutta, biomassan energiakäyttöä ja energiapolitiikan tulevaisuudennäkymiä sekä EU:n roolia arktisen alueen kehityksessä.

Kirjan on toimittanut VTM Eero Yrjö-Koskinen. Artikkelien kirjoittajat ovat Lapin yliopiston professori Timo Koivurova, MEP Liisa Jaakonsaari, MEP Sirpa Pietikäinen ja Suomen ympäristökeskuksen erikoistutkija Sampo Soimakallio.

Alkuperäinen hinta oli: 27,00 €.Nykyinen hinta on: 13,50 €.

Tuotetunnus (SKU): 9789522648259 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Eero Yrjö-Koskinen

    Eero Yrjö-Koskinen on Vapaus Valita Toisin ry:n puheenjohtaja ja Kestävän kaivostoiminnan verkoston pääsihteeri. Hän on toimittanut kirjan Hajoaako unioni yhdessä Jouko Kajanojan kanssa.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522648259

Sivumäärä

260

Julkaisuaika

9 / 2017

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Arktinen murros”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Ale
Hajoaako unioni?

Hajoaako unioni?

Alkuperäinen hinta oli: 27,00 €.Nykyinen hinta on: 13,50 €.
Lisää ostoskoriin