Markku Tahkokorpi

Aurinkoenergia Suomessa

Tekniikka on kehittynyt siihen pisteeseen, että aurinkoenergia todella kannattaa maassamme. Kirja sisältää kaikki tarvittavat tiedot auringosta ja Suomen olosuhteista. Miten aurinkoa voidaan hyödyntää, ja kuinka kannattaa rakentaa?

Kirja sopii kaikille, jotka haluavat säästää rahaa ja ympäristöä auringon ilmaisen ja puhtaan energian avulla. Kirjan ovat toimittaneet insinööri Markku Tahkokorpi ja päätoimittaja Iiris Lappalainen. Työryhmään kuuluvat Bruno Erat, Pekka Hänninen, Christer Nyman, Asko Rasinkoski ja Mats Wiljander. Piirrokset perustuvat Eva Eratin kuvitukseen. Kirja on tehty yhteistyössä Aurinkoteknillisen Yhdistyksen kanssa.

5,50 

Tuotetunnus (SKU): 9789522646637 Osastot: , Avainsana tuotteelle

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Markku Tahkokorpi

    Insinööri Markku Tahkokorpi on toimittanut kirjan Aurinkoenergia Suomessa yhdessä päätoimittaja Iiris Lappalaisen kanssa. Kirjoittajina ja kuvittajina on lisäksi työryhmä: arkkitehti Bruno Erat, arkkitehti Eva Erat, arkkitehti Pekka Hänninen, toimitusjohtaja Christer Nyman, aurinkosähköasiantuntija Asko Rasinkoski ja aurinkolämpöasiantuntija Mats Wiljander.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Avainsanat

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522646637

Sivumäärä

208

Julkaisuaika

5/2016 / 2016

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Aurinkoenergia Suomessa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *