-78%

Aiju Salminen, Hanna Kauppinen & Laura Haarala

Bändin käsikirja

(1 tuotearvio)

Bändin käsikirja nostaa perinteisistä soitto-oppaista tuttujen otetaulukoiden ja soitinesittelyjen rinnalle myös muita bändityöskentelyn ulottuvuuksia. Opus etenee bändikavereiden etsimisestä treeniksien kautta äänitysstudiolle ja keikoille. Kirjaan on haastateltu suomalaismuusikoita laidasta laitaan. Ääneen pääsevät tunnettujen nimien lisäksi myös undergroundimmatkin toimijat. Mukana on myös psykologian asiantuntijoita, jotka kertovat bänditoimintaan liittyvästä ryhmädynamiikasta, uskaltamisesta ja siitä, miten vähemmistöasema voi vaikuttaa kulttuurissa toimimiseen.

Kirja on kirjoitettu ensisijaisesti tytöille ja naisille, jotka ovat kiinnostuneita musiikin tekemisestä ja bändissä soittamisesta, sillä bändikulttuuri on hyvin miesvaltaista ja esikuvien puute voi tehdä aloittamisen vaikeaksi. Näkökulmastaan huolimatta (ja ehkä juuri siksi) teos on kiinnostavaa luettavaa ihan kaikille sukupuolille.

Laura Haarala, Hanna Kauppinen ja Anna Tolonen keskustelemassa kirjasta Bändin käsikirja Helsingin Kirjamessuilla 2018.

Kirjan ovat kirjoittaneet Laura Haarala (kulttuurituottaja AMK, FM), joka on erikoistunut bänditoimintaan sekä nuoriso- ja populaarikulttuurin tutkimukseen sekä FM Hanna Kauppinen, joka on vapaa kirjoittaja ja diy-muusikko. Kirjan idean takana on sen kuvittaja Aiju Salminen, joka on freelancekuvittaja, sarjakuvapiirtäjä ja keskinkertainen rumpali sekä aloitteleva laulaja.

Alkuperäinen hinta oli: 24,90 €.Nykyinen hinta on: 5,50 €.

Tuotetunnus (SKU): 9789522649331 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522649331

Sivumäärä

210

Julkaisuaika

8 / 2018

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Bändin käsikirja

  1. Soili Kasanen

    Rautalankaopas aloittelijoille.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *