-50%

Tenho Immonen

David Bowie

Elämä laulu laululta

Elämä laulu laululta on perinpohjainen kuvaus tammikuussa 2016 edesmenneen rock-ikonin urasta, joka alkoi vuonna 1964 ilmestyneestä esikoissinglestä Liza Jane ja päättyi 2016 julkaistuun, Bowien joutsenlauluksi jääneeseen ja paljon kehuja keränneeseen Blackstariin.

Tiesitkö että laulun I’d Rather Be High -sanoituksessa on viittaus Nabokoviin ja Dancing Out in Spacessa Kubrickin Full Metal Jacket -elokuvan dialogiin? Mitä Kippari Kalle tekee Blackstar-levyn videoissa?

Immonen käy tutkijan tarkkuudella ja kriittisesti läpi Bowien kaikki levyt. Tärkeimmät levyt esitellään laulu laululta, selvittäen laulujen syntytarinat, lyriikoitten sisältöä ja viittauksia sekä musiikillista sisältöä. Kirja ei myöskään unohda Bowien muuta taiteilijauraa vaan käy läpi myös kiertueet, elokuvaroolit, musiikkivideot ja paljon muuta.

Bowie on myös omalla äänellään kirjassa mukana, lukuisten haastatteluista poimittujen kommenttien myötä, samoin kuin tähden läheisimmät työtoverit. Kirjan liitteenä on kattava diskografia.

Tenho Immonen (s. 1968) on kirjoittanut neljä rock-kirjaa ja tutkielman Hectorin lyriikoista, tehnyt oheistekstejä EMI:n ja Svart Recordsin levyjulkaisuihin ja käynyt lukemattomilla keikoilla.

“Tenho Immosen Bowie-elämäkerta on pieni ihme. Rockin kameleontti viimeisteli yhden uransa hienoimmista levyistä kuolemansairaana miehenä. Vastaavasti Immonen onnistuu panemaan kasaan täysipainoisen ja tulkinnallisestikin pätevän elämäkerran–” Tommi Autio, Kauppalehti, 9.1.2016

Alkuperäinen hinta oli: 5,00 €.Nykyinen hinta on: 2,50 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522646545 Osastot: , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Tenho Immonen

    Tenho Immonen (s. 1968) on rock-kirjailija ja opettaja. Hän on kirjoittanut neljä rock-kirjaa ja tutkielman Hectorin lyriikoista, tehnyt oheistekstejä EMI:n ja Svart Recordsin levyjulkaisuihin ja käynyt lukemattomilla keikoilla.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Avainsanat

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522646545

Sivumäärä

330

Julkaisuaika

10 / 2016

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “David Bowie”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta