-81%

Esko Seppänen

Eutanasia

“Ei elämästä selviä hengissä”, laulaa Juice Leskinen ja on oikeassa. Kuolema on jokaiselle ainutkertainen tapahtuma, mutta se ei ole kaikille sama. Jotkut ihmiset nukkuvat rauhallisesti pois, kun taas kaikkein huono-onnisimmat joutuvat odottamaan sietämättömissä kivuissa. Kulttuureille ja uskonnoille on yhteistä se, että sellaisissakaan tapauksissa kuolemaa ei ole tapana jouduttaa ihmistoimin ja omin voimin.

Eutanasia on kreikan kieltä ja suomeksi “hyvä kuolema”. Siinä ihmiset auttavat kuolemansairaita kanssaihmisiään päättämään tuskansa, joita lääketiede ei kykene poistamaan. Eutanasia on kuitenkin useimmissa maissa laiton tapahtuma, ja kuolinavusta rangaistaan. Esko Seppäsen ja Ilkka Taipaleen mielestä tehokas kivunpoisto ja asianmukainen saattohoito kuuluvat kaikille. He ovat koonneet kirjan näkemyksistä, jotka liittyvät kuolemiseen henkilön itse toivoessa kuoleman nopeuttamista toivottomassa tilanteessaan. Kirjaan pyydetyt kirjoittajat edustavat eutanasiasta käytävän keskustelun eri puolia, he ovat laillistamisen puolesta ja sitä vastaan.

Kirjoittamassa mm. Jorma Palo, Tuula-Liina Varis, Juha Hänninen, Paula Kokkonen, Timo Airaksinen, Claes Andersson ja Heikki Pälve.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 5,00 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522642059 Osasto: Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Esko Seppänen

    Esko Seppänen on tullut tunnetuksi vasemmiston ääniharavana ja humaanina toisinajattelijana jopa oman puolueensa sisällä. Tämä helsinkiläistynyt oululainen on kirjoittanut 27 tietokirjaa. Monet muistavat Seppäsen edelleen räväkkänä taloustoimittajana, joka sai työstään kaksi valtion tiedonjulkistamispalkintoa. Hän oli Euroopan parlamentin jäsen 1996-2009.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522642059

Sivumäärä

150

Julkaisuaika

03 / 2013

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Eutanasia”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Ale
Rauhan ja rahan geopolitiikka

Rauhan ja rahan geopolitiikka

Alkuperäinen hinta oli: 29,00 €.Nykyinen hinta on: 26,90 €.
Lue lisää

Ale
Emumunaus

Emumunaus

Alkuperäinen hinta oli: 25,00 €.Nykyinen hinta on: 5,00 €.
Lue lisää

Viimeksi katsomiasi kirjoja

Ale
Eutanasia

Eutanasia

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 5,00 €.
Lue lisää