Helen Thomson

Fiksaa elämäsi

Hyvinvointia tieteen keinoin

(2 tuotearviota)

Tuoreimpia tutkimustuloksia hyödyntävä Fiksaa elämäsi opastaa, kuinka jokainen voi muuttaa elämäänsä ja elää onnellisempaa, viisaampaa ja terveempää elämää. Se vastaa muun muassa kysymyksiin, kuinka luoda ja ylläpitää toimivia ihmissuhteita tai kuinka kasvattaa itseluottamusta – kuinka nukkua hyvin ja päästä eroon huonoista tavoista? Tämän kirjan avulla opit tuntemaan itseäsi syvällisemmin ja voit löytää uusia puolia niin itsestäsi kuin toisista ihmisistä. Kun ymmärrät itseäsi paremmin, opit myös tunnistamaan vaikuttimet oman käytöksesi takana. Harva arvaakaan, millaisia vinoumia ajatuksissamme voi olla.

Maailma on pullollaan itsehoito-oppaita, ja kukapa ei haluaisi löytää keinoja elämänlaadun parantamiseen. Mutta mikä ohjeista toimii oikeasti? Monet itsehoito-oppaat perustuvat yksittäisten ihmisten henkilökohtaisiin, subjektiivisiin vinkkeihin, kun taas tämä kirja auttaa lukijaa parantamaan elämänlaatuaan tieteen avulla. Onneksi kaikki on fiksattavissa – tämän kirjan tarjoaman tutkitun tiedon avulla!

Taidokas tiedekirjoittaja tietää, mikä on lukijalle kiinnostavaa, ja siinä Thomson loistaa.” – The Washington Post

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

27,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
 • Helen Thomson

  Helen Thomson on palkittu brittiläinen terveystieteisiin perehtynyt toimittaja. Hänellä on neurotieteen tutkinto Bristolin yliopistosta. Hän on toiminut New Scientist -tiedelehden toimittajana ja konsulttina vuodesta 2007 lähtien ja kirjoittanut artikkeleja muillekin nimekkäille lehdille, kuten Naturelle, BBC:lle ja the Guardianille.

  Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna
"Positiivonen ajattelu, musiikki, kehon voima-asennot ja hymyily auttavat vahvistamaan itsevarmuutta ja hyvinvointia sekä sitä kautta suoriutumaan vaativista tehtävistä paremmin. Jokainen alkoholiannos lyhentää elämää 15 minuuttia. Vastaavasti 20 minuuttia liikuntaa tuo 30 minuuttia elämää takaisin. Ravinnossa kannattaa kiinnittää huomiota proteiinin saantiin. Kun sitä saa tarpeeksi, ei tarvitse syödä muuta energiaa niin paljon. Ruutuajan rajoittaminen erityisesti ennen nukkumaanmenoa on fiksua. Liikunnan ja unen merkitys sekä ravinto ja sosiaaliset suhteet. Tässä on ylivertainen hyvinvoinnin perusta." Leo Stranius 1.1.2023"Myönteinen mielenlaatu voi käynnistää muutoksia, jotka auttavat parantamaan kuntoa ja pudottamaan painoa, lisäävät voimavaroja ja vähentävät henkistä kuormitusta. Se voi auttaa nujertamaan saamattomuuden, lisäämään motivaatiota ja pitämään yllä hyvää kuntoa myös tulevaisuudessa." Ilta-Sanomat 17.12.2022

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

2 arviota tuotteelle Fiksaa elämäsi

 1. Tipu

  Mielenkiintoinen hyvinvointikirja, kun kerrankin vinkkien taustalla on muutakin, kuin kirjailijan oma kokemus.

 2. Sirkku

  Tieteellinen lähestymistapa hyvinvointiin. Mukana tuttuja keinoja hyvinvoinnin vahvistamiseen, mutta myös runsaasti uusia. Itseäni jäi kiehtomaan stressin sietokyvyn, läsnäolon ja ruokavalion symbioosi.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *