Harri Leppänen

Gaddafin kunnailla

Tapahtuu vuonna 1977 Libyassa: Eversti Gaddafi on juuri teloittanut vastavallankumouksesta tuomitut vastustajansa ja vakiinnuttanut asemansa valtakunnan ykkösmiehenä. Samaan aikaan Suomessa öljykriisin jälkeinen taantuma ajaa suomalaiset suunnittelutoimistot kansainvälistymään. Uusia markkinoita löytyy kriisin aiheuttaneista arabimaista, joille virtaa vuolaasti öljydollareita.

Pieni suomalainen insinööritoimisto saa tehtäväkseen laatia Tripolin liikennesuunnitelman. Harri Leppänen pääsee aitiopaikalle seuraamaan, kuinka Muammar Gaddafi toteuttaa Vihreän kirjansa ajatuksia uudesta yhteiskuntajärjestelmästä ja sosialistisesta taloudesta. Kuinka yhteiskunnalliset kokeilut vaikuttavat kansakuntaan, vieraan päivittäiseen työhön ja kolmilapsisen perheen elämään?

Gaddafin kunnailla kuvaa elämää Gaddafin Libyassa yli kahdenkymmenen vuoden ajalta. Teos on samalla oiva käsikirja Libyan loisteliaaseen historiaan ja ristiriitaiseen nykypäivään. Kirjakertoo humoristisesti ja lempeän ironisesti Libyasta, vallankumouksen johtajasta ja sopeutumisesta vieraaseen kulttuuriin.

25,00 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522640574 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Harri Leppänen

    Harri Leppänen (dipl. ins.) on syntyperältään pohjoiskarjalainen ja koulutukseltaan alun perin ilmakuvainsinööri. Hänestä sukeutui pioneeri yhdyskuntien rakentamisen ja suunnittelun viennissä. Kansainvälistymisen korkeakoulun hän suoritti Libyassa käytännön työssä. Nyt hän on eläkkeellä.

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522640574

Sivumäärä

300

Julkaisuaika

05 / 2011

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gaddafin kunnailla”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja