-50%

Laila El-Haddad

Gazamom

Palestiinalainen toimittaja Laila El-Haddad on matkalla Gazaan yhdeksän kuukauden ikäisen lapsensa kanssa, kun raja suljetaan. Hän odottaa puolitoista kuukautta rajalla. Tästä alkaa kertomus elämästä maailman suurimmassa avovankilassa.

Miehitetyn maan nurinkurisessa arjessa melkein kaikkeen tottuu. Lapsi oppii erottamaan toisistaan Israelin kranaattitulituksen ja konekiväärin papatuksen. Tiedustelulennokkeja lentää kuin lintuja. Raja on auki neljä päivää kuukaudessa. Silti pelko jäytää vatsassa, kun pitäisi yrittää nukkua, vaikka ilmahyökkäys voi osua omaan taloon. Ja on sokki, kun saa ventovieraalta kuulla olevansa terroristi.

Laila El-Haddad tuli kansainvälisesti tunnetuksi Gazamom-blogistaan ja artikkeleistaan al-Jazeeraan Gazan sodan aikana. Vuodet 2004-2010 kattava kirja on läpileikkaus maahan, joka on yhtä aikaa koko maailman huomion keskipisteessä ja eristetty ja jonka asukkaat voivat yhä vain haaveilla vapaudesta ja tavallisesta elämästä.

Alkuperäinen hinta oli: 29,00 €.Nykyinen hinta on: 14,50 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522640819 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Laila El-Haddad

    Laila El-Haddad on Kuwaitissa syntynyt, Saudi-Arabiassa ja Gazassa kasvanut palestiinalainen toimittaja, bloggaaja ja media-aktivisti. Hän on opiskellut Bahrainissa ja Yhdysvalloissa. Vuosina 2003-2006 hän oli al-Jazeeran englanninkielisten verkkosivujen Gazan-kirjeenvaihtaja. Työnsä vuoksi Laila El-Haddad matkusti Gazaan ja kirjoitti tapahtumista blogiinsa, sillä hänen...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522640819

Sivumäärä

320

Julkaisuaika

09 / 2012

Suomentaja

Soili Takkala

Alkuteos

Gaza Mom. Palestine, Politics, Parenting and Everything In Between. Just World Books 2011.

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Gazamom”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

WordPress Backup & Security Plugin - BlogVault Firewall

Blocked because of Malicious Activities

Reference ID: 548520668669d6a94308c5