-13%

Elli Kytömäki

Haagin rauhanjulistus

1900-luvun alussa Haagissa pidettiin merkittäviä rauhankokouksia, joiden kunniaksi järjestettiin vuonna 1998 Haagin rauhankonferenssi. Se oli historian suurin kansainvälinen kansalaisjärjestökokous, jossa laadittiin 50-kohtainen ohjelma 2000-luvulle rauhan ja oikeudenmukaisuuden edistämiseksi.

Miten tavoitteiden saavuttamisessa on edistytty? Voisiko 2000-luku monista kriiseistään ja ongelmistaan huolimatta jäädä historiaan rauhan ja edistyksen aikana? Ovatko käsityksemme rauhasta, turvallisuudesta ja oikeudenmukaisuudesta muuttuneet, vai pyrimmekö edelleen samaan kuin sata vuotta sitten?

Elli Kytömäki on aseidenriisunnan asiantuntija, joka on työskennellyt muun muassa YK:n tutkimuskeskus UNIDIRissa, Geneven yliopiston alaisessa Small Arms Surveyssä sekä Etyjissä.

Alkuperäinen hinta oli: 8,00 €.Nykyinen hinta on: 7,00 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522645593 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Elli Kytömäki

    Elli Kytömäki on kansainvälisen asekaupan tutkimukseen erikoistunut aseidenriisunnan asiantuntija. Hän on työskennellyt muun muassa YK:n tutkimuskeskus UNIDIRissa, Geneven yliopiston alaisessa Small Arms Surveyssä sekä Etyjissä. Tällä hetkellä Kytömäki on vierailevana tutkijana Chatham House -instituutissa ja tekee riippumatonta selvitystyötä Euroopan ydinasepolitiikan...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Haagin rauhanjulistus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *