Elisa Aaltola

Häpeä ja rakkaus

Ihmiseläinluonto

Mitä häpeä ja rakkaus ovat? Miten ne vaikuttavat tapaamme ymmärtää itseämme, muita ja maailmaa? Filosofi Elisa Aaltolan teos vastaa näihin kysymyksiin hyödyntäen sekä filosofista että psykologista tutkimusta.

Kirja esittelee erilaisia häpeän ja rakkauden muotoja sekä niiden suhdetta hyvään elämään ja moraaliseen taitoon. Erityisen huomion kohteena ovat häpeä ja rakkaus luonto- ja eläinsuhteessa: mikä näiden tunteiden rooli on ilmastomuutoksen, lajisukupuuton ja eläinteollisuuden aikakaudella? Kirjaa voi kuitenkin lukea myös yleisenä johdatuksena häpeän ja rakkauden sekä kipuisiin että mahdollistaviin maastoihin.

19,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523511552 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Elisa Aaltola

    Elisa Aaltola on kansainvälisesti arvostettu eläinfilosofi. Hän toimii eläin- ja ympäristöetiikan dosenttina ja tutkijana Turun yliopistossa, ja hänelle on myönnetty mm. Pro Animalia -palkinto elämäntyöstä eläinten hyväksi. Hän on julkaissut toistakymmentä kirjaa, joista viimeisimpänä paljon kiitosta saanut Esseitä eläimistä (2022).

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

E-kirja: 9789523512139, Painettu kirja: 9789523511552

Sivumäärä

230

Julkaisuaika

10 / 2019

Mediassa

Laajenna

“Ihmisen tuntematon ystävä. Eläinfilosofi Elisa Aaltola ei osaisi kuvitella elämää ilman koiria. Silti hän miettii työkseen, onko ihmisellä oikeus ottaa eläin omaksi ilokseen.”
Helsingin Sanomat, 18.11.2020 (tilaajille)

 

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Häpeä ja rakkaus”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja