-83%

Boualem Sansal

Hyvitys

Veljekset Rachel ja Malrich eivät voisi olla keskenään erilaisempia. Rachel on mallisiirtolainen, menestynyt ja lainkuuliainen. Nuori ja vihainen Malrich on tuuliajolla ja käy pariisilaislähiön jihadistimoskeijassa. Mutta miesten kohtalot kääntyvät, kun fundamentalistit tappavat heidän vanhempansa Algeriassa, saksalaisen isän ja algerialaisen äidin. Rachel seuraa isänsä menneisyyden jälkiä ja tekee yllättäen itsemurhan. Malrichin on kohdattava järkyttävä totuus yksin, käsissään vain veljensä päiväkirja.

Hyvitys on palkitun algerialaiskirjailijan Boualem Sansalin ensimmäinen suomennettu romaani. Tositapahtumiin perustuva kirja on kielletty Algeriassa, sillä se kertoo maassa 1990-luvulla käydystä likaisesta sodasta ja vertaa islamismia holokaustiin.

Alkuperäinen hinta oli: 29,00 €.Nykyinen hinta on: 5,00 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522641359 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Boualem Sansal

    Boualem Sansal (s. 1949 Alger, Algeria) on ranskaksi kirjoittava algerialainen kirjailija, joka asuu Boumerdèsissä, Algeriassa. Hän on valmistunut insinööriksi ja väitellyt tohtoriksi taloustieteissä. Hän oli aiemmin teollisuusministeriön palveluksessa, mutta hänet erotettiin tehtävästään 2003 hänen kritisoituaan Algerian hallitusta. Sansalin 50-vuotiaana kirjoittama...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522641359

Sivumäärä

250

Julkaisuaika

05 / 2012

Suomentaja

Sevón, Aura

Alkuteos

Le village de l’Allemand ou Le journal des frères Schiller

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Hyvitys”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *