-50%

Kai Sadinmaa

Ilmestyskirja

(1 tuotearvio)

Ilmestyskirja on kirja tästä ajasta. Yhteiskunnan turvaverkot repeytyvät, ihminen on yksin ja oman onnensa varassa. Kirkko ei protestoi, vaikka Jeesus Nasaretilainen itse oli täynnä kapinaa pikkuvarpaan kärjestä hiustupsuun. Poliittinen ja taloudellinen eliitti tarvitsee syntipukkeja hämärtääkseen yhteiskunnan eriarvoiset rakenteet ja suoranaisen riiston. Köyhät, työttömät, vanhukset ja turvapaikanhakijat kaivetaan esiin syyllisiksi, kun talous sakkaa. Ilmestyskirja  on Kai Sadinmaan uskonpuhdistus reformaation 500-vuotisjuhlan hengessä. Vastustamaton visio näyttää maailman kaikessa karmeudessaan, mutta kaiken pimeyden keskeltä löytyy myös toivo.

Kai Sadinmaa on helsinkiläinen pappi ja kirjailija. Sadinmaan edellinen kirja 10 käskyä kirkolle  herätti valtavaa huomiota ja sai raivoisat kritiikit. Maaliskuussa 2017 Sadinmaasta kanneltiin Helsingin hiippakunnan tuomiokapituliin, koska hän oli vihkinyt samaa sukupuolta olevia avioliittoon.

4,90  2,45 

Tuotetunnus (SKU): 9789522648150 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Kai Sadinmaa

    Kai Sadinmaa on Torniossa syntynyt käsikirjoittaja, pappi ja kolumnisti, joka on tullut tunnetuksi radikaaleista aamuhartauksistaan Radio Ylen Ykkösessä. Hän on kirjoittanut palkitun kuunnelman Toisenlainen iltahartaus Radio Ylen Ykköselle (2001) ja käsikirjoittanut ja ohjannut näytelmän Vuosaaren Vapahtaja (2010). Sadinmaa vihittiin papiksi 1994 Kuopiossa, ja hän...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789522648150, E-kirja: 9789522648570

Sivumäärä

240

Julkaisuaika

9 / 2017

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Ilmestyskirja

  1. pentti stranius

    http://blogit.kansanuutiset.fi/oisinajattelija/ilmestyskirjan-aikoja-odotellessa

    yst. terveisin: pentti stranius, kirjailija / tutkija-toimittaja

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta