-50%

Esko-Juhani Tennilä

Jäämeri kutsuu

Koillisväylä, Murmansk ja Suomen mahdollisuudet

Rajan takana käy kova vipinä, kun Jäämerellä viritellään käyttöön maailman suurinta merenalaista kaasukenttää, Štokmania. Samaan aikaan arktinen ilmasto lämpenee ja jäät sulavat, jolloin tärkeä merireitti, tarunhohtoinen Koillisväylä, avautuu massiivisille rahtiraivoille. Pian ne purjehtivat Murmanskista Kiinaan vain parissa viikossa – Suezin kautta matkaan kuluu kuukauden päivät.

Suomen talouselämällä on nyt namupaikka, mutta herkku saattaa mennä sivu suun: Suomesta ei ole rautatieyhteyttä Murmanskin tärkeään satamaan, lentoreitti on lopetettu ja tiekin on vähällä käytöllä. Mitä firmojemme kannattaisi tehdä? Entä Suomen valtion?

Jäämeri kutsuu on Esko-Juhani Tennilän letkeä matkakirja ja piinkova raportti Murmanskin alueelta. Tennilä reissaa ympäri Kalottia ja jututtaa paikallisia päättäjiä, yritysjohtajia, arktisen alueen tutkijoita ja paikallisia asukkaita.

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 13,00 €.

Loppuunmyyty

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Esko-Juhani Tennilä

    <p>Esko-Juhani Tennilä on ollut kansanedustaja 1975-2011. Sitä ennen hän oli sanomalehtitoimittaja ja TV2:ssa Tampereella. Eduskuntatyön jätettyään Tennilä on palannut toimittajaksi. Kokemuksistaan politiikassa Tennilä on kertonut mm. kirjassaan Svejkin poika (Otava 2004). Hän on julkaissut myös useita runokirjoja ja kaksi lastenkirjaa.</p>...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Jäämeri kutsuu”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja

Ale
Jäämeri kutsuu

Jäämeri kutsuu

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 13,00 €.
Lue lisää

Loppuunmyyty