Anders de la Motte

Keräilijä

Anders De La Motten Keräilijä aloittaa suositun ruotsalaiskirjailijan koukuttavan Kadonneet sielut -jännityssarjan.

Anders de la Motte on kirjoittanut äärimmäisen elegantin sarjamurhaajajuonen, joka sisältää myös paljon urbaania löytöretkeilyä.” – Dagens Nyheter.

Keräilijä nappaa lukijan otteeseensa ensimmäiseltä sivulta alkaen, ja kannattaa olla valmis uhraamaan yöunet; tätä trilleriä on mahdotonta laskea käsistään.” – Göteborgs-Posten.

Rikostarkastaja Leonore Askerilla näyttää olevan Malmön poliisin vakavien rikosten yksikön johtopaikka käden ulottuvilla. Kaikki muuttuu, kun nuori pariskunta katoaa salaperäisesti ja kesken korkean profiilin rikostutkinnan johto päättääkin siirtää Askerin syrjään. Hän joutuu niin sanotun kadonneiden sielujen yksikön johtajaksi. Poliisiaseman kellarissa sijaitseva yksikkö erikoistuu ”outojen” tapausten tutkintaan. 

Nöyryytyksestä huolimatta Asker uppoutuu yhteen erikoisista tapauksista. Joku asettelee pieniä pahaenteisiä hahmoja pienoisrautatien maisemiin, ja pian selviää, että yksi näistä edustaa todellista kadonnutta naista. 

Tapauksen yhteys hylättyihin ja rappeutuneisiin paikkoihin saa Askerin ottamaan yhteyttä Martin Hilliin, arkkitehtuurin professoriin, joka on kiinnostunut urbaanista löytöretkeilystä. Pian Asker ja Hill alkavat epäillä, että näennäisen banaalin tapauksen takana piilee epätavallinen pahuus.

27,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Anders de la Motte

    Anders de la Motte (s. 1971) on entinen poliisi, joka debytoi vuonna 2010 palkitulla trillerillä Peli ja on siitä lähtien ollut yksi Ruotsin suosituimmista rikoskirjailijoista. De la Motte on kirjoittanut useita arvostettuja rikossarjoja, ja vuonna 2022 Ruotsissa ilmestynyt Keräilijä on...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

“Kirjassa on monia mielenkiintoisia teemoja, kuten urbaani löytöretkeily ja pienoismallien rakentelu. Sarjamurhaajakeissi on kaikessa kauheudessaan kiinnostava, jopa hyytävän klaustrofobinen. Päähenkilö Leonore Asker on sen verran kiehtova tyyppi, että mieluusti lukisin toistekin hänen tutkimuksistaan.” Luetut.net 18.4.2024

Keräilijä on vetävä ja erittäin viihdyttävä uuden dekkarisarjan avaus. Vaikka siinä tapahtuu kauheita ja lopussa päähenkilöt joutuvat taistelemaan henkensä edestä, Keräilijä erottuu muista kaltaisistaan vähemmillä raakuuksilla ja enemmän älylliseen päättelyyn pohjaavalla tutkinnallaan.” Kulttuuriuutiset 21.4.2024

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keräilijä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]

Saatat myös pitää...