Ale!

Jyri Hänninen &  Jarno Liski

Keskustan valtakunta – Kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta

norm. 29.00 
Innon hinta: 25.90 

ISBN: 9789522648808

Kirjoittaja: Jyri Hänninen & Jarno Liski

Julkaisuajankohta: / 2019

Sivumäärä: 300

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Ei tilattavissa ennakkoon.

Muutama vuosi sitten paljastui, että keskustapuolue oli ottanut suuria summia rahaa liikemiesryhmältä, johon kuului talousrikollisia. Kohun piti puhdistaa poliittista peliä, mutta toisin kävi.

Kirjassa Keskustan valtakunta  tutkivat toimittajat Jyri Hänninen ja Jarno Liski  kertovat muun muassa, millä tavalla poliitikot ovat sotkeutuneet kyseenalaisiin kiinteistöbisneksiin ja rakennushankkeisiin sekä veroparatiiseihin. Sote- uudistuksen ja valtionomaisuuden myynnin kautta Juha Sipilän  liikemiesystäville luodaan jopa miljardien eurojen bisnesmahdollisuuksia.

Sipilän piti olla puhtoinen menestynyt liikemies vailla tahroja  erotuksena politiikan ja bisneksen rajapinnoilla ryvettyneistä keskustalaisista. Mutta miten on asian laita todellisuudessa? Kirja näyttää koukerot julkisivun takana.

Jyri Hänninen (s. 1977) on Yleisradion A-studion toimittaja. Hänninen on työskennellyt aikaisemmin muun muassa Helsingin Sanomissa. Hän voitti tutkivan journalismin Lumilapio- palkinnon vuonna 2015 veroparatiisia koskevien uutistensa ja samasta aiheesta tehdyn tietokirjan Veroparatiisit ja Suomi ansiosta.  Jarno Liski (s. 1984) on hämeenlinnalainen vapaa toimittaja. Liski palkittiin vuoden freelancerina vuonna 2016.

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Keskustan valtakunta – Kertomus rahasta, vallasta ja korruptiosta”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.