Mari Hyypiä

Kirjontaa niille, joita v*tuttaa

Kirjontaa niille, joita v*tuttaa sisältää ohjeita rehellisiin kirjontatöihin, joissa sanotaan asiat niin kuin ne ovat. Kirjassa keskitytään kahteen peruspistoon: ristipistoon ja tikkipistoon. Niillä pääsee jo pitkälle. Mukana on ohjeet, joiden avulla aloittelijakin pääsee mukaan kirjonnan iloihin. Tottuneemmat kirjojat voivat hypätä ohjesivujen yli ja ryhtyä suoraan toimeen.

Joka päivä ei jaksa tarttua hetkeen, eikä oma koti ole aina kullan kallis. Sielun sopukoista ei aina kuulu voimalauseita.

Nyt on aika lakata sievistelemästä ja luopua korulauseista. Tarttukaamme kirjontaneulaan ja päästäkäämme todelliset tunteemme valloilleen!

Mitä kaikkea haluaisitkaan sanoa, mutta et sano? On aika latoa tosiasiat tiskiin.

24,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523516649 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Mari Hyypiä

    Mari Hyypiä (s. 1974) on Helsingissä asuva kustannustoimittaja ja marttahenkinen puuhastelija. Vanhemmilta ja isovanhemmilta peritty karjalainen elämänasenne vie häntä eteenpäin vaiherikkaasta päivästä toiseen, eikä vauhti ole hiipumassa – päinvastoin. Huumori, kiroilu ja kaikenlainen pakiseminen ovat hänelle arjen terapiaa. Hyypiällä on...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523516649, E-kirja: 9789523516649

Sivumäärä

120

Julkaisuaika

8 / 2021

Mediassa

Laajenna
"Elämä ei aina hymyilytä. Kirjassaan Kirjontaa niille, joita v*tuttaa Mari Hyypiä jakaa arkirealistisia kirjontaohjeita niin aloittelijoille kuin käsityökonkareillekin." Kotiliesi 26.10.2021"Mari Hyypiän kirja Kirjontaa niille, joita v*tuttaa innosti tarttumaan kirjontavälineisiin pitkän tauon jälkeen. Mietelauseet eivät ole lemppareitani, mutta tästä kirjasta löytyy vähän töpäkämpiä lausahduksia, joista valita." Kirjojen keskellä 11.10.2021"Jokaisen kirjontaohjeen yhteydessä on teksti, jossa kerrotaan kirjotun tekstin taustoista. Kirjontatyöt eivät siis ole vain pelkkiä hilpeitä tokaisuja, sammakoita suusta tai harmittavien kokemusten jälkeisiä kaikenkirjavia ajatuksia. Ne ovat syvimpiä tuntoja, kun kaikki ei mene tai ei mennyt, niin kuin haave, toive tai yritys oli."  Ruusu-unelmia ja villasukkia 17.9.2021

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kirjontaa niille, joita v*tuttaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *