David Sidorov, Rachel Wenitsky & Tor Freeman

Koirakamut ja kutittavat kuteet

Koirahoitolan kaverukset ovat innoissaan lähestyvästä lomasta. Kingi, Emma ja Napoleon eivät jaksaisi odottaa omia hanukkalahjojaan, ja Hugo, Vohveli ja Lulu valmistautuvat rentoon joulunviettoon kotona.

Mutta sitten yllätysvieraat keskeyttävät Lulun kuvaussession, Emma kompuroi agilitykisassa ja Hugo saa kuulla, että Vohveli, hänen uusi koiranpentusiskonsa, odottaa joululahjoja joltakin Jouluhauvalta. Hugo ei ole koskaan ennen kuullut Jouluhauvasta!

Hugo ei halua Vohvelin pettyvän, joten on vain yksi asia, minkä hän voi tehdä: kutsua ystävänsä mukaan Koirakamujen tähän asti suurimpaan koitokseen. Kommelluksista ei vauhtia ja hännänheilutusta puutu, mutta onneksi nämä koirat ovat aina valmiita seikkailuun!

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

15,00 

Kirjan tekijät

Laajenna
 • David Sidorov

  David Sidorov ja Rachel Wenitsky ovat kokeneita komedian asiantuntijoita ja New Yorkissa asuva aviopari. Sidorov on toiminut niin käsikirjoittajana kuin ohjaajana ja työskennellyt useiden komediasarjojen parissa.  

  Katso kirjailijan sivu →
 • Rachel Wenitsky

  Rachel Wenitsky ja David Sidorov  ovat kokeneita komedian asiantuntijoita ja New Yorkissa asuva aviopari. Wenitsky on komediakirjoittaja ja näyttelijä, joka on käsikirjoittanut muun muassa ohjelmiin The Tonight Show Starring Jimmy Fallon ja Saturday Night Live.  

  Katso kirjailijan sivu →
 • Tor Freeman

  Tor Freeman on kotoisin Lontoosta. Hän opiskeli kuvittamista Kingstonin yliopistossa ja on kirjoittanut ja kuvittanut monia lastenkirjoja. Hänen töitään on julkaistu lehdissä ja hän on opettanut taidetta eri ikäisille oppilaille.  

  Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523519602, E-kirja: 9789523519602

Sivumäärä

200

Julkaisuaika

10 / 2022

Suomentaja

Heidi Nieminen

Alkuteos

Good Dogs in Bad Sweaters

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Koirakamut ja kutittavat kuteet”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja