Ale!

Nacho Carretero

Kokaiinirannikko

5.00 

Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523512542

Kirjoittaja: Nacho Carretero

Julkaisuajankohta: 3 /

Sivumäärä: 380

Suomentaja: Einari Aaltonen

Alkuperäinen nimi: Fariña

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , ,
Jaa tämä:

“Kokaiinirannikko on takavarikoituna kunnianloukkaussyytteen takia. Teoksesta on tehty elokuva ja tv-sarja. Se on vauhdittanut keskustelua, pitäisikö huumekysymys nähdä kriminaalisen sijasta sosiaalisena ja sallia myynti: huumekauppa pikemminkin lisääntyy valtioiden valvonnasta huolimatta.” SE-lehti 19.4.2022

“Huumeiden salakuljetusbisnestä Galiciassa avaava dokumenttiromaani aiheutti Espanjassa skandaalin, kun se alkuvuodesta 2018 vedettiin kotimaassaan hetkellisesti myynnistä. Tuomari määräsi kirjan myyntikieltoon sen jälkeen, kun Galician itsehallintoalueen erään kunnan entinen pormestari oli tätä vaatinut.”
Ilta-Sanomat,  7.3.2020

“Espanjalaistoimittaja Nacho Carretero läpivalaisee kirjassaan ilman gloriaa, mutta iskevästi erityisesti huumekaupan vaikutusta alueen sisäänpäin lämpiävään, pienten piirien ihmisyhteisöihin.”
MTV, 27.2.2020

”Kirja on kiintoisa katsaus salakuljetustoimintaan. En ollut tiennyt, että se on keskittynyt noin yhteen paikkaan eli Galiciaan. Hatunnosto kirjailijalle, että on uskaltanut kirjoittaa ja julkaista tällaisen kirjan!”

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kokaiinirannikko”