Ale!

Fang Fang

Kun kaupunki suljettiin – Wuhanin kohtalonhetket

10.00 

Miten voin maksaa ostokseni?
ISBN: 9789523515147

Kirjoittaja: Fang Fang

Julkaisuajankohta: 2 / 2021

Sivumäärä: 350

Suomentaja: Rauno Sainio

Alkuperäinen nimi: Wuhan fengcheng riji

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsana tuotteelle
Jaa tämä:

Aluksi myös kiinalaiset vaikuttivat pitävän Fang Fangin päiväkirjaa arvokkaana kronikkana pandemian ensiaallosta. Ajatukset muuttuivat, kun merkinnöille alkoi kertyä kansainvälistä mediahuomiota.”
Helsingin Sanomat, 30.3.2021

”Ei ole epäilystäkään, etteivätkö Fangin kuvaukset pelon ja huolen kasvamisesta lukittujen ovien takana olisi aitoja. Kirjailijan kotikadun asukas myöntää, että päiväkirja kuvaa tarkasti sitä, millaista on olla eristyksissä kotonaan yli kaksi kuukautta. Mutta varsinaiseen haastattelupyyntöön hän vastaa tuimalla katseella.”
YLE, 4.1.2021

”76 päivän eristyksen ja epätietoisuuden vaikutuksia ihmisiin kuvataan tarkalla katseella ja sanoilla. Arkisen ja yhteiskunnallisen ristivalotus on tehokas.”
Kodin Kuvalehti, 11/2021

”Koronavirus alkoi levitä runsas vuosi sitten kiinalaisesta Wuhanin kaupungista. Viime keväänä sen yhdeksän miljoonaa asukasta eristettiin koteihinsa 76 päiväksi. Kiinalaiskirjailijan julkaistu päiväkirja paljastaa, mitä kaupungissa todella tapahtui.”
Turun Sanomat, 29.1.2021

”Tutustuessaan Fang Fangin päiväkirjaan lukija ymmärtää, että maailmasta on koronaepidemian myötä tullut yksi ja että koronaviruksen torjuminen on yhteinen asia.”
Kirjojen kuisketta -blogi, 8.3.2021

”Minulle teos oli mielenkiintoinen kurkistus toisenlaiseen koronamaailmaan.”
Kirjarouvan elämää -blogi, 10.3.2021

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kun kaupunki suljettiin – Wuhanin kohtalonhetket”