-50%

Mintie Das

Kuolleetkin ghostaa

Violet tahtoisi vain sulautua joukkoon, mutta se ei ole helppoa. Hän on yksi Meadowdalen harvoista ruskeista tytöistä ja kuuluu koulussa suosittuun porukkaan. Kaiken lisäksi hän sattuu näkemään henkiä, sillä hän on Aiedeo, soturikuningattarien perillinen.

Kun koulun huutosakin kapteeni tapetaan pian hänestä kuvatun seksivideon päädyttyä sosiaaliseen mediaan, Violetin on aika osoittaa kykynsä ja näyttää, että hän on valmis seuraamaan soturiesiäitiensä jalanjäljissä. Violet joutuu tulikokeeseen, ja hänen on löydettävä tappaja – tai muuten hän on seuraava uhri.

Kuolleetkin ghostaa on yliluonnollinen #metoo-trilleri ilkeistä tytöistä, murhasta ja henkimaailman sotureista yhdysvaltalaisessa pikkukaupungissa. Kirja on ensimmäinen osa uutta ya-sarjaa.

Alkuperäinen hinta oli: 21,90 €.Nykyinen hinta on: 10,95 €.

Tuotetunnus (SKU): 9789523516953 Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Mintie Das

    Mintie Das syntyi Assamin kaupungissa Intiassa, kasvoi Illinoisissa Yhdysvalloissa ja asuu nykyään Helsingissä. Hän on matkustanut ympäri maapalloa lapsesta asti ja nauttii tutustuessaan tuntemattomaan. Das on työskennellyt kaksitoista vuotta kansainvälisten tapahtumien järjestäjänä. Dasin ensimmäinen ya-sarja, Storm Sisters, käännettiin kahdeksalle kielelle....

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789523516953

Julkaisuaika

6 / 2021

Suomentaja

Kristiina Vaara

Alkuteos

Brown Girl Ghosted

Mediassa

Laajenna

“Kuolleetkin ghostaa -romaani kertookin rooleista, joista osa tulee syntymästä ja osan voimme valita itse. Violetin pohdinnat siitä, millaista on monesti olla ryhmän ainoa ”eksoottinen” jäsen, ovat tärkeää luettavaa.”

Helsingin Sanomat 31.7.2021

”’Kuolleetkin ghostaa on kuin Riverdale-sarja ja The Hate U Give-elokuva kohtaisivat’, kokoaa Das.”
Lukufiilis, 7.5.2021

”Kirja loppuu sellaiseen cliffhangeriin, että jatko-osaan on tartuttava.”

Kirjapöllön huhuiluja -blogi, 5.7.2021

”Tarkastelen rotukysymystä tosi päheän ruskean sankarittaren kautta, tarinassa jossa on kiehtova mysteeri ja murha sekä ilkeitä tyttöjä.”
Kirjava Satama, 24.6.2021

 

 

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Kuolleetkin ghostaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *