Ale!

Henriksson Saara & Leinonen Aino-Maija 

Leppoisa opas huusholliin

11.00 €20.00 € 9.00 €10.00 € sis alv

OVH: 23.00  €

Leppoisa opas huusholliin vie lukijan hauskaan, ekologiseen ja simppeliin arkeen. Sisältää kaikki tarvittavat siivousniksit!

Normaali (10.00 €) 20.00 € 10.00 € sis alv
Pokkari (9.00 €) 11.00 € 9.00 € sis alv
ISBN: 978-952-264-332-2

Kirjoittaja: Henriksson Saara & Leinonen Aino-Maija 

Julkaisuajankohta: 10 / 2014

Sivumäärä: 208

OVH: 23.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Sisältää kaikki tarvittavat siivousniksit!

Miten pestä vessa kahdessa minuutissa tai suunnitella kerralla viikon ateriat? Mitkä ovat ne muutamat siivousvälineet, joilla selviät liasta kuin liasta? Kuinka saada tilaa tavarakaaokseen?

Leppoisa opas huusholliin vie lukijan hauskaan ja simppeliin arkeen. Unohda täydellisyys ja löydä oma tapasi siivota. Huomaat pian, ettei se olekaan niin vaivalloista – oikeilla välineillä se on jopa siedettävää. Pienten rutiinien avulla arki rullaa ja löysäilyyn jää aikaa.

Leppoisa opas huusholliin julkaistaan Helsingin Kirjamessuilla 26.10. kello 13.30 Innon ja Rosebudin osastolla 6b99.

leinonen_henriksson.jpg
Aino-Maija Leinonen on tamperelainen siivousalan ammattilainen, joka käyttää päivittäisen siivousinspiraationsa loppuun töissä. Kotona hän kamppailee epäjärjestyksen, epäjohdonmukaisuuden, kurittomien lastensa aikaansaannosten sekä elämän yleisen runsauden kanssa. Lue lisää..
Saara Henrikssonin kuva
Saara Henriksson (s. 1981) on tamperelainen kirjailija. Hänen esikoisromaaninsa Moby Doll (2011) keräsi kiitosta kunnianhimoisella teemojen yhdistelyllä sekä taitavalla kerronnalla. Henrikssonilta on myös julkaistu useita novelleja lehdissä ja antologioissa. Hänen novellinsa "Muurit" on mukana kokoelmassa Kesä Rynkyn kanssa (Into Kustannus 2011). Henriksson on valmistunut Turun yliopistosta valtiotieteiden maisteriksi pääaineena poliittinen historia. Hän on käynyt Viita-akatemian kolmivuotisen kirjoittajakoulun. Henriksson asuu Tampereella miehen ja lapsen kanssa. Hän on mukana usean vapaan kulttuuriryhmän toiminnassa sekä harrastaa muun muassa tanssia, science fiction -kulttuuria ja pianonsoittoa. Saara Henrikssonin blogi Lue lisää..
Jaa tämä:
No post found

”Kirja sopii niin omaan asuntoon muuttavalle kuin lapsiperheille, joissa on paljon tavaraa. Opas on tarkoitettu niille, jotka eivät aina jaksa tiskata ruuan jälkeen, ei niille, jotka jaksavat”. Tänään kotona-lifestyleblogi 1.4.2017 

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Leppoisa opas huusholliin”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *