Hannu Laakso

Me Hukkaset

(1 tuotearvio)

Oma lauma on suden paras turva. Sen oppii kantapään kautta Me Hukkasten päähenkilö, nuori susi, joka joutuu aikamoiseen liemeen eksyttyään laumastaan – eikä vain kerran vaan kahdesti! Jännittävässä kirjassa seurataan eksyneen suden matkaa takaisin laumansa luokse.

Me Hukkaset valottaa lukijalle suden elämää, laumahierarkiaa ja sitä, miten susi tulee – tai ei tule – toimeen muiden eläinten kanssa. Kirjassa kerrotaan, miten lauman jäsenet toimivat yhdessä saadakseen ravintoa ja millaisia hankaluuksia suden elämään kuuluu. Kaiken kruunaa kuvitus: upeat luontovalokuvat vangitsevat katseen takuuvarmasti.

Helppolukuisesta kirjasta nauttivat niin perheen pienimmät kuin vähän vanhemmatkin. Me Hukkaset yhdistää tiedon ja tarinan vastustamattomalla tavalla.

17,90 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Hannu Laakso

    KTM Hannu Laakso (s. 1963) on voittanut yli 120 kansainvälistä valokuvapalkintoa, ja yli 500 hänen kuvaansa on hyväksytty kansainvälisiin kilpailu­näyttelyihin yli kahdeksassakymmenessä eri maassa. Laakson seikkailulliset tarinat ja väkevät valokuvat auttavat vahvistamaan lasten luontosuhdetta ja lukuharrastusta. Kirjailijan omat sivut Instagram...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523519442, E-kirja: 9789523930216

Sivumäärä

48

Julkaisuaika

6 / 2022

Sarja

Me Otukset

Sarjan osa

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Me Hukkaset

  1. Tuula

    Aikuinen luki luonnosta pitävälle ekaluokkalaiselle tämän kirjan. Lapsi piti kirjasta todella paljon. Keskustelua virisi monista teksteistä/kuvista.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja