Hannu Laakso

Me Karhuset

(1 tuotearvio)

Me Karhuset kuvaa suloisen karhunpennun kasvua aikuiseksi ja auttaa ymmärtämään karhujen elämää. Kirjassa tieto, upeat valokuvat ja mukaansatempaava tarina yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla. Miten karhut valmistautuvat talviuneen? Miksi karhu kyhnyttää itseään puunrunkoa vasten? Mitä yhteistä on karhulla ja möröllä?

Vilkas ja utelias karhunpentu elää äidin ja sisarusten kanssa metsässä, jossa riittää seikkailuja. Äiti kertoo, että karhuja pidetään metsän kuninkaina. Silti vaarat voivat uhata karhujakin. Äidin opissa neuvokkaat pennut oppivat tärkeitä taitoja. Kirja seuraa karhun kasvua vauhdikkaista pentuajoista aikuisuuden kynnykselle.

Helppolukuinen tarinallinen tietokirja sopii perheen pienimmille, kouluikäisille ja kaikille eläinten ystäville.

Ikäsuositus 4+

17,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789523516946 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Hannu Laakso

    KTM Hannu Laakso (s. 1963) on voittanut yli 120 kansainvälistä valokuvapalkintoa, ja yli 500 hänen kuvaansa on hyväksytty kansainvälisiin kilpailu­näyttelyihin yli kahdeksassakymmenessä eri maassa. Laakson seikkailulliset tarinat ja väkevät valokuvat auttavat vahvistamaan lasten luontosuhdetta ja lukuharrastusta. Kirjailijan omat sivut Instagram...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

“Seitsemän vuoden karhukuvat ovat nyt kansissa. Olen kuvannut karhuja kaikkina vuodenaikoina, jolloin karhut ovat ylipäätään liikkeellä.”
Nurmijärven uutiset, 12.9.2021

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Me Karhuset

  1. Petra Kuuri-Riutta

    Upeat kuvat ja mukavaa tekstiä!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *