Työryhmä

Meidän Kallio

Ei päivää ilman Elantoa

(2 tuotearviota)

1940–70-lukujen Kallio oli erityislaatuinen mesta. Se piti sisällään kaiken, mitä sen ajan lapset kaipasivat ja osasivat vaatia.

Meidän Kallio -kirjaan on kerätty tarinoita ja valokuvia noin sadalta kalliolaiselta. Tarinat keskittyvät Elannon henkilökunnan suurimpiin asuintaloihin osoitteissa Viides linja 4 ja Neljäs linja 3–5, joissa oli yhteensä 285 asuntoa. Isoilla piha-alueilla oli loistavat leikkimahdollisuudet, unohtamatta ”Rauskia” eli vuoden 1944 pommituksissa tuhoutunutta rauniotonttia Hämeentien ja Neljännen linjan kulmauksessa. Mestoilla sijaitsivat myös Elannon autohallit ja korjaamot, vulkaamo ja sepän paja, Apinatalo ja Vihris sekä elokuvateatteri Arina.

26,90 

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789523510708 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , ,

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789523510708

Sivumäärä

320

Julkaisuaika

1 / 2019

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

2 arviota tuotteelle Meidän Kallio

  1. Timo Noko

    Huomasin että käytätte mun leijasta otettua ilmakuvaa Kalliosta ilman asianmukaista kreditointia. Siis Facebookissa. Toivottavasti samaa ei tapahdu kirjassa.

  2. Camilla Gabrielsson

    Kiitos viestistäsi!

    Niinpäs näkyy tapahtuneen. Korjaamme asian heti ja laitamme kuvaan kreditoinnin nimellänne. Kirjassa tuota kuvaa ei ole käytetty. Pahoittelemme asiasta koitunutta mielipahaa!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *