Laura Ruohonen & Erika Kallasmaa 

Merimonsterit

14.90 15.00 

Miten voin maksaa ostokseni?
ISBN: 9789523512429

Kirjoittaja: Laura Ruohonen & Erika Kallasmaa 

Julkaisuajankohta: 1 / 2020

Sivumäärä: 22

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , ,
Jaa tämä:

Laura Ruohosen runoissa on upea rytmi, josta on saatu nauttia jo useissa kirjoissa, jotka ovat kääntyneet niin tv-sarjaksi kuin musikaaleiksikin. Nyt Ruohonen ja kuvittaja Erika Kallasmaa ovat luoneet hurjien, muinaisten merimonsterien maailman, jossa runojen lukemisen lisäksi pääsee käännettävien läppien avulla luomaan erilaisia hirviöitä. Kaunis ja kekseliäs kirja sopii lahjaksikin monenikäisille riimittelystä, sanaleikeistä ja hirviöistä kiinnostuneille.”
Helsingin Sanomat, 29.6.2020

“Kirjailija Laura Ruohonen piti päänsä ja säilytti oman tyylinsä jo Teatterikorkeakoulussa: ‘Täytyy kieltäytyä rooleista, joita väkisin yritetään tarjota.'”
Helsingin Sanomat, 9.10.2020

”Eläinkirja, jossa vain mielikuvitus on rajana. Varjorauskulla, Huijarihailla, Verimerimakkaralla ja varsinkin Alkuhirviöllä on paljon annettavaa myös aikuiselle lukijalle.”
Hufvudstadsbladet, 30.1.2020

Kansikuva ei kerro, kuinka hieno hirviökirja tämä on. Suomen hauskin runoilija on loruilun lisäksi loihtinut leikkilatinalaisia merinimiä.”
Meidän perhe, 6.2.2020
”Merimonsterit on visuaalisesti komea, mikä ei yllätä, sillä se liittyy tekijöiden näyttelyyn Suomen Merimuseossa 2019-2021.”
Onnimanni 1/2020
”Lorukuvakirja Merimonsterit on värikäs ja hauska teos, jossa lukija voi kasata sellaisen hirmun kuin mieli tekee. Erika Kallasmaan kuvasivut on jaettu kolmeksi lipareeksi, joita selaamalla pystyy rakentamaan tuhat erinäköistä merihirmua. Laura Ruohosen riimittelyt ovat hyväntuulisia, mutta tietenkin vähän jännittäviäkin – onhan kyse aidoista (tai no, ehkei ihan aidoista) hirviöistä. Merimonsterit on pirteä lastenrunokokoelma. Suosittelen!”
Kirjavinkit, 16.1.2020

”Runo- ja kuvateos on oivaltava, ja lapsiraati nuorimmasta vanhimpaan piti kirjaa erittäin kiinnostavana. Sen parissa viihtyykin koko perhe pitkän aikaa.”
Vene, 4.3.2020

“Att översätta Laura Ruohonens finurliga och fyndiga verser kan inte vara alldeles lätt, att hitta rätt i både ton och i tanke kräver en språkjonglör av rang, men Annika Sandelin har klarat av uppdraget med såväl snille som smak.”
Svenska Yle, 14.5.2020

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Merimonsterit”