Mari Pyy

Minä katoan

(1 tuotearvio)

Psykologi ja entinen rauhanturvaaja Sandra Mattsson saa vihjeen äitinsä vuosikymmenten takaisesta murhasta. Ruumis löytyi Egyptin autiomaasta, mutta syyllinen ei koskaan selvinnyt. Sandra lähtee Aleksandriaan tapaamaan äidin muslimiksi kääntynyttä ystävää Rosea.

Egypti on räjähdysaltis paikka murhatutkimuksille. Sandra huomaa joutuneensa keskelle epäluulon ilmapiiriä. Sisäisen turvallisuusyksikön päällikkö Malek Taher kiinnostuu hänen liikkeistään.

Keneen Sandra voi luottaa? Miksi Rose on vasta nyt valmis paljastamaan äidin kuolemaan liittyvät salaisuudet? Kuka oikeastaan on Sandran oppaaksi värvätty Tim Walker? Vanhojen tapahtumien selvittäminen on vaarallista. Ehtiikö Sandran ystävä Meyro Deriki tulemaan avuksi?

Vauhdikkaan dekkarin taustalla sykkii hallinnon vastaisissa mellakoissa kuohuva Aleksandria.

Mari Pyy ja Emilia Miettinen puhumassa kirjasta Minä katoan Helsingin Kirjamessuilla 2018.

19,90 

Tuotetunnus (SKU): 9789522649614 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Mari Pyy

    Mari Pyy on Espoossa asuva dekkarikirjailija ja Espoon kirjailijoiden puheenjohtaja. Hän opiskeli yliopistossa uskontotiedettä ja sosiaalipsykologiaa, mikä näkyy Minä katoan -dekkarinkin teemoissa. Pyyn aiemmat teokset ovat Paperiton (Myllylahti 2015) ja Kadonnut (2013). Pyy on esiintynyt Myllylahden murharouvat -nimisessä kokoonpanossa.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789522649614, E-kirja: 9789523510227

Sivumäärä

290

Julkaisuaika

9 / 2018

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Minä katoan

  1. Tuuli

    Hyvin ja asiantuntevasti kirjoitettu tarina vie Egyptiin ja valottaa maan kulttuuria sopivasti. Loppu antaa ymmärtää että jatkoa on luvassa.

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *