Ale!

Mauri Paasilinna

Mustan nuolen miehet

5.00 7.45 

Miten voin maksaa ostokseni?
ISBN: 9789523511149

Kirjoittaja: Mauri Paasilinna

Julkaisuajankohta: 8 / 2019

Sivumäärä: 280

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsana tuotteelle
Jaa tämä:

“Kirjailija Mauri Paasilinna ei halua kirjoittaa sodasta sankaritarinoita, koska sota on brutaalia ja epäinhimillistä. Sodan kammottavuus kääntyy romaanissa Mustan nuolen miehet toisinaan myös mustaksi huumoriksi.”
Satakunnan Kansa, 17.11.2019

“Kirjassa ei sorruta sotakirjojen helmasyntiin eli siihen, että taistelut ja sotapäiväkirjat vievät kirjoittajaa. Sotatapahtumat pysyvät sopivasti taka-alalla ja Mauri Paasilinna rakentaa linnamaiseen tyyliin sotilaista persoonallisuuksia, joilla on oma taustansa ja kohtalonsa. Tapahtumia kirjassa riittääkin. Yksi parhaista on erään Konosen eksyminen metsään ripulivaivaa helpottaessaan.”
Lapin Kansa, 27.11.2019

Mauri Paasilinnan kirja Mustan Nuolen miehet seuraa osaston taivallusta jatkosodan hyökkäysvaiheen syksyllä Riihimäeltä lähteneestä höyryjunasta Tsopinan kylän valtaukseen marraskuussa 1941. Etualalle nousee muutama rangaistusvanki, poliittisista vangeista Helsingin ampumaradalla teloitusryhmän eteen desanttina joutuva Isotalo sekä korpraali Savolainen, joka johtaa särmikästä ja äkkiväärää joukkoaan taiten ja maltilla.”
Kansan Uutiset, 12.10.2019

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Mustan nuolen miehet”