-50%

Eetu Pesonen

Mysteeritarinoiden parhaat

(1 tuotearvio)

Mikä aiheutti maailmanhistorian suurimman räjähdyksen? Mitä olivat Ylöjärvellä 1800­-luvulla räyhänneet Martinin pirut? Miten ihminen voi kadota jäljettömiin nyky-yhteiskunnassa?

Mysteeritarinoiden parhaat on kiehtova tutkimusmatka historian jännittävimpien mysteerien äärelle. Kirja kokoaa yhteen Eetu Pesosen Mysteeritarinat-­podcastin kymmenen parasta jaksoa. Jokaisessa jaksossa Pesonen kertoo yhdestä kutkuttavasta, kysymyksiä herättävästä tapahtumasta ihmiskunnan historiassa.

Mysteeritarinat syntyi Pesosen puhtaasta mielenkiinnosta maailmanhistorian moniin kummallisiin tarinoihin ja vastaamattomiin kysymyksiin. Internetin rajatonta aarreaittaa hyödyntäen Pesonen kutoo yhteen hurjia ja kiehtovia tarinoita, jotka ovat parhaimmillaan, kun annat mielikuvituksesi viedä sinut tapahtumien keskelle.

24,90  12,45 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Eetu Pesonen

    Eetu Pesonen on suomalainen nettisisällön konkari, videobloggaaja ja podcastaaja. Hänen YouTube-kanaval­laan Eeddspeaks on yli 325 000 tilaajaa. Pesonen on kasva­nut internetin äärellä, mikä tarjoaakin täydellisen alustan ihmishistorian tapahtumien tutkimiselle. Vuonna 2017 Pe­sonen aloitti oman Eeddcast­-podcastinsa, jossa hän keskus­telee ajankohtaisista asioista...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

1 arvio tuotteelle Mysteeritarinoiden parhaat

  1. Ville Taavitsainen

    Mukavan helposti luettava kirja. Kulutin luvun kerrallaan iltaisin ennen nukkumaanmenoa ja se oli sopiva tahti! Kirja soveltuu myös kaiken ikäisille, joten tästä tuli mukava hankinta koko perheelle!

Lisää arvio

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Viimeksi katsomiasi kirjoja