Lauri  Nurmi

Perussuomalaisten hajoamisen historia

22.90 € sis alv

OVH: 27  €

Tilattavissa

ISBN: 9789522648785

Kirjoittaja: Lauri Nurmi

Julkaisuajankohta: 10 / 2017

Sivumäärä: 220

OVH: 27  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , ,

Mikä johti Timo Soinin ja Jussi Halla-ahon välirikkoon?

Jussi Halla-ahon ja Timo Soinin välillä käytiin pitkä valtataistelu. Polttavassa uutuuskirjassa politiikan toimittaja Lauri Nurmi kertoo runsaasti uutta tietoa perussuomalaisten sisäisistä jännitteistä, Halla-ahon noususta puolueen johtoon, etukäteen laaditusta soinilaisten varasuunnitelmasta ja muiden hallituspuolueiden osuudesta perussuomalaisten hajoamisessa.

Kirja kertoo asioista, joista poliitikot eivät koskaan puhu julkisesti. Ääneen pääsevät – nimillään tai luottamuksellisesti – kymmenet tapahtumiin eri vaiheissa osallistuneet poliitikot, joita Nurmi on haastatellut. Kirja on kertomus vaikeudesta nostaa populistipuolueen kannatusta ja säilyttää puolueen yhtenäisyys. Kirjassa pohditaan myös, oliko Soini Juudas – ja jos, niin millainen Juudas hän oli.

 

Lukunäytteet

Jaa tämä:
lauri2

Lauri Nurmi (synt. 1980) on Aamulehden Lännen Mediassa työskentelevä politiikan toimittaja, joka työssään analysoi suomalaista valtapolitiikkaa kahdelle miljoonalle lukijalle.

Keväällä 2017 Sanomalehtien Liitto palkitsi Nurmen vuoden 2016 parhaan näkökulmakirjoituksen kirjoittajana Vuoden paras -kilpailussa. Raati perusteli Nurmen ykkössijaa hänen Syyria-aiheisen tekstinsä rohkeudella ja tiukalla näkökulmalla.”Juttu on samalla historiatietoinen ja sidottu tähän aikaan. Kirjoittaja perustelee näkemyksensä, tekee synteesin ja pitää lukijan mukana riippumatta hänen taustatiedoistaan aiheessa”, ammattilaisraati arvioi. Samalla analyyttisellä, faktapohjaisella, rohkealla ja mukaansa tempaavalla kirjoitusotteella Nurmi kertoo perussuomalaisten hajoamisesta.

Nurmi valmistui maisteriksi Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa poliittisen historian oppiaineessa. Politiikan toimittajana hän alkoi erikoistua perussuomalaisten sisäisten tapahtumien seuraamiseen vuonna 2014. Hän on osallistunut perussuomalaisten taustatilaisuuksiin, eduskuntaryhmän kesäkokouksiin ja vuosien 2015 ja 2017 puoluekokouksiin sekä seurannut perussuomalaisten eduskuntatyötä ja vaalikamppailuja.

Viime vuosina Nurmi on kirjoittanut lukuisia valtakunnan ykkösuutisiksi nousseita politiikan skuuppeja niin puolueiden sisäisistä valtakamppailuista, ulko- ja turvallisuuspolitiikasta kuin työmarkkinapolitiikasta. Perussuomalaisten hajoamisen historia on hänen ensimmäinen kirjansa.

 

Jaa tämä:

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Perussuomalaisten hajoamisen historia”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *