-50%

Kaisu Suopanki

Perustulon aika

Perustulo on välttämätön uudistus. Miten se toteutetaan? Millainen on yhteiskunta, jossa maksetaan riittävä perustulo jokaiselle? Lennähtääkö nuoriso perustulon turvin surffaamaan Balille? Murskaantuuko ay-liikkeen neuvotteluvoima tai saako hyvinvointivaltio lopullisen saattohoidon? Poistuvatko ihmisten syrjintä ja kontrolli? Kuinka tulevaisuuden perustulon yhteiskunta tukee luovuutta, yritteliäisyyttä, ihmisten oikeuksia tai ympäristön kestävyyttä?

Perustulon aika -pamfletissa etsitään keinoja perustulon toteuttamiseen Suomessa. Kirjan kahdessatoista asiantuntija-artikkelissa perustulon idea viedään yleistasoista esittelyä pidemmälle. Niissä käsitellään muun muassa perustulon vaikutuksia sosiaali- ja työllisyyspolitiikkaan, sukupuolten tasa-arvoon, yrittäjyyteen ja luovaan alaan, sen toteuttamisen tiellä olevia esteitä ja keinoja niiden ylittämiseen, rahoitusvaihtoehtoja sekä erilaisia perustuloyhteiskunnan visioita. Kirjoittajina Jouko Kajanoja, Laura Tuominen, Simo Ruottinen, Johanna Perkiö, Jukka Peltokoski, Tero Toivanen, Mikko Jakonen, Pertti Honkanen, Jussi Ahokas, Jan Otto Andersson, Ville Ylikahri, Kaisu Suopanki ja Ville-Veikko Pulkka.

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

Alkuperäinen hinta oli: 17,00 €.Nykyinen hinta on: 8,50 €.

Loppuunmyyty

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Kaisu Suopanki

    Kaisu Suopanki on useissa järjestöissä vaikuttanut toimittaja ja kansalaisaktivisti. Hän on kirjoittanut perustulosta Suomessa ja Ruotsissa sekä toiminut Suomen Basic Income Earth Networkissa.  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Perustulon aika”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *