Ale!

Rasmus  Fleischer

Postdigitaalinen manifesti

9.00 €15.00 € 3.00 €9.00 € sis alv sis alv

OVH: 17.00  €

Postdigitaalinen manifesti on virkistävä puheenvuoro tekijänoikeuskeskusteluun ja kurottaa reippaasti yleisen juupas-eipäs keskustelun ylle.

Normaali (3.00 €) 15.00 € 3.00 € sis alv
E-kirja (EPUB) (9.00 €) 9.00 € sis alv
ISBN: 978-952-264-003-1

Kirjoittaja: Rasmus Fleischer

Julkaisuajankohta: 09 / 2010

Sivumäärä: 126

Suomentaja: Mikael Brunila

Alkuperäinen nimi: Det Postdigitala Manifestet, Ink Bokförlag 2009.

OVH: 17.00  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osasto:
Avainsanat tuotteelle , , , , , , ,

Ruotsalaisen bloggarin ja Piratbyrån perustajajäsenen Rasmus Fleischerin kirja Postdigitaalinen manifesti on virkistävä puheenvuoro tekijänoikeuskeskusteluun ja kurottaa reippaasti yleisen juupas-eipäs keskustelun ylle. Teos pohtii, miten ihmisten tapa kokea musiikkia on muuttunut digitaalisen aikakauden myötä.

Fleischer tutkii digiajan tuomaa yltäkylläisyyttä. Enää ei ole kysymys siitä, miten tuottaa taas uusi biisi, ennemminkin on osattava toimia runsauden sarvessa. Jonkun on osattava valita. Valta ja vastuu hahmottuvat uudella tavalla. Musiikki ei ole enää äänitiedostoja kovalevyllä tai nuotteja paperilla, vaan tapa luoda yhdessäoloa ja yhteisyyttä.

Manifesti erittelee niitä muutoksia ihmisten kokemuksissa, joista keskustelemalla tekijänoikeusdebattiin voi saada jotakin tolkkua.

Jaa tämä:

Rasmus Fleischer on toimittaja ja valmistelee väitöskirjaansa Tukholmassa. Ruotsin tekijänoikeuskeskusteluissa vahvasti näkyvä Piratbyrå-ryhmä on perustanut tiedostonjakosivuston The Pirate Bayn. Fleischer on aktiivinen myös Juliagruppenissa, joka toimii avoimen internetin puolesta. Lisäksi hän pyörittää vaikutusvaltaista Copyriot.se-blogia, jossa keskustellaan filosofiasta, estetiikasta ja uudesta kulttuuriteoriasta.

Jaa tämä:

Ei löytynyt tälle tuotteelle.

Jaa tämä:

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Postdigitaalinen manifesti”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *