-50%

Rasmus Fleischer

Postdigitaalinen manifesti

Ruotsalaisen bloggarin ja Piratbyrån perustajajäsenen Rasmus Fleischerin kirja Postdigitaalinen manifesti on virkistävä puheenvuoro tekijänoikeuskeskusteluun ja kurottaa reippaasti yleisen juupas-eipäs keskustelun ylle. Teos pohtii, miten ihmisten tapa kokea musiikkia on muuttunut digitaalisen aikakauden myötä.

Fleischer tutkii digiajan tuomaa yltäkylläisyyttä. Enää ei ole kysymys siitä, miten tuottaa taas uusi biisi, ennemminkin on osattava toimia runsauden sarvessa. Jonkun on osattava valita. Valta ja vastuu hahmottuvat uudella tavalla. Musiikki ei ole enää äänitiedostoja kovalevyllä tai nuotteja paperilla, vaan tapa luoda yhdessäoloa ja yhteisyyttä.

Manifesti erittelee niitä muutoksia ihmisten kokemuksissa, joista keskustelemalla tekijänoikeusdebattiin voi saada jotakin tolkkua.

15,00  7,50 

Tuotetunnus (SKU): 9789522640031 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Rasmus Fleischer

    Rasmus Fleischer on toimittaja ja valmistelee väitöskirjaansa Tukholmassa. Ruotsin tekijänoikeuskeskusteluissa vahvasti näkyvä Piratbyrå-ryhmä on perustanut tiedostonjakosivuston The Pirate Bayn. Fleischer on aktiivinen myös Juliagruppenissa, joka toimii avoimen internetin puolesta. Lisäksi hän pyörittää vaikutusvaltaista Copyriot.se-blogia, jossa keskustellaan filosofiasta, estetiikasta ja uudesta...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789522640031

Sivumäärä

126

Julkaisuaika

09 / 2010

Suomentaja

Mikael Brunila

Alkuteos

Det Postdigitala Manifestet, Ink Bokförlag 2009.

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Postdigitaalinen manifesti”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *