-50%

Jarmo Stoor

Prässi

Jarmo vääntää kättä. Hiki virtaa ja koko kroppa on maitohapoilla. Yleensä kilpakädenvääntöottelu on ohi sekunneissa. Mutta tämä ottelu vain jatkuu, kunnes kilpailussa ollaan sietokyvyn äärirajoilla. Jarmon mieleen tipahtaa muistoja, pettymyksiä, onnistumisia ja kiperiä kysymyksiä. Miten pienistä asioista elämä rakentuukaan ja saa suuntansa?

Kirjailijan omiin kokemuksiin pohjautuva romaani kertoo Sofian EM-kisoissa 2018 käydystä maailman pisimmästä kädenvääntöottelusta ja ihmisestä sen keskiössä. Lopputulos on hersyvä, hävytön ja syvästi inhimillinen.

”Jarmo Stoor osaa pistää oman elämänsä traagiset kiemurat ja oudot käänteet sujuvaksi fiktioksi.”– KALTIO

Jarmo Stoor on Helsingissä ja Oulussa asuva kirjailija. Laaja tuotanto sisältää romaanien lisäksi novelleja, näytelmän ja sarjakuvakäsikirjoituksen. Stoorin kieli on huumorin sävyttämää, lämminhenkistä ja oivaltavaa. Prässissä yhdistyvät Stoorin kaksi intohimoa, kirjoittaminen ja urheilu. Hän on voittanut rugbyssä SM-pronssia. Kilpakädenväännössä Stoor, maailman vahvin kirjailija, on kaksikymmenkertainen SM-mitalisti ja kaksinkertainen MM- ja EM-mitalisti.

24,90  12,45 

Tuotetunnus (SKU): 9789523514935 Osastot: ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Jarmo Stoor

    Jarmo Stoor on Helsingissä ja Oulussa asuva kirjailija. Laaja tuotanto sisältää romaanien lisäksi novelleja, näytelmän ja sarjakuvakäsikirjoituksen. Stoorin kieli on huumorin sävyttämää, lämminhenkistä ja oivaltavaa.Prässissä yhdistyvät Stoorin kaksi intohimoa, kirjoittaminen ja urheilu. Hän on voittanut rugbyssä SM-pronssia. Kilpakädenväännössä Stoor, maailman...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Avainsanat

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523514935, E-kirja: 9789523514935

Sivumäärä

220

Julkaisuaika

2 / 2021

Mediassa

Laajenna
”Yleensä ottelu on ohi sekunneissa, mutta Jarmo Stoor väänsi EM-mitalista kättä yli tunnin.” Iltalehti, 16.5.2021Jarmo Stoor on kirjoittanut tähän asti parhaan romaaninsa. Hän on tehnyt sen tunkeutumalla oman mielensä perukoille, havainnoimalla itseään perusteellisesti.” Kulttuuritoimitus, 31.1.2021”Kir­jai­li­jan omiin ko­ke­muk­siin poh­jau­tu­va ro­maa­ni on her­sy­vä, hä­vy­tön ja sy­väs­ti in­hi­mil­li­nen.” Enontekiön Sanomat, 2.2.2021Jarmo Stoor kirjoitti tähän asti henkilökohtaisimman romaaninsa, jossa voima ja herkkyys ovat yhtä - intohimo, kova harjoittelu ja periksiantamattomuus yhdistävät kirjoittamista ja urheilua.” Stiiknafuulia, 20.4.2021”Sana taipuu kädenvääntäjä-kirjailija Jarmo Stoorin omiin rankkoihin kokemuksiin perustuvassa kirjassa.” Voima, 1.3.2021”Jarmo Stoorin uskomaton kädenvääntöottelu Sofiassa taipui omaelämäkerralliseksi romaaniksi.” Kaleva, 5.2.2021”Bulgarian Sofiassa vuonna 2018 järjestettyjen EM-kilpailuiden jälkimainingeissa Jarmo Stoor sai ajatuksen kirjoittaa kirjan kokemastaan maailman pisimmästä kädenvääntöottelusta ja ihmisestä sen keskiössä.” Kaleva, 3.2.2021

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Prässi”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Ale
Sieluhäkki

Sieluhäkki

Alkuperäinen hinta oli: 29,00 €.Nykyinen hinta on: 14,50 €.
Lue lisää

Loppuunmyyty