-50%

E. L. Karhu

Prinsessa Hamlet ja muita näytelmiä

Miksi naispuolisen taiteilijan täytyy olla hullu jäädäkseen historiaan? Miltä nälkä tuntuu ja köyhyys näyttää nyky-Suomessa? Mitä tehdä silloin kun järki ei auta eikä ymmärrys riitä? E. L. Karhun (entinen Emilia Pöyhönen) teoskokoelma sisältää kolme näytelmää: Prinsessa Hamlet, Leipäjonoballadi ja kuka tahansa meistä – dokumentti.

E. L. Karhun tekstit ovat runollisia ja vahvan visuaalisia, ja niillä on voimakas yhteiskunnallinen viesti. Ne vievät absurdeihin maailmoihin, hulluuden ja mielipuolisuuden maisemiin.

Helsingissä asuva E. L. Karhu (s. 1982) on yksi nuoren polven merkittävimmistä näytelmäkirjailijoista Suomessa. Karhun teoksia on esitetty muun muassa Kansallisteatterissa, Tampereen Työväen Teatterissa ja Teatteri Takomossa ja käännetty seitsemälle eri kielelle. Karhu on valmistunut Teatterikorkeakoulusta ja opiskellut Hochschule für Schauspielkunst Ernst Buschissa Berliinissä. Kokoelman nimikkonäytelmää Prinsessa Hamletia hän kirjoitti viisi vuotta.

Alkuperäinen hinta oli: 26,00 €.Nykyinen hinta on: 13,00 €.

Loppuunmyyty

Tuotetunnus (SKU): 9789522646460 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • E. L. Karhu

    Helsingissä asuva E. L. Karhu (s. 1982) on yksi nuoren polven merkittävimmistä näytelmäkirjailijoista Suomessa. Karhun teoksia on esitetty muun muassa Kansallisteatterissa, Tampereen Työväen Teatterissa ja Teatteri Takomossa ja käännetty seitsemälle eri kielelle. Karhu on valmistunut Teatterikorkeakoulusta ja opiskellut Hochschule für Schauspielkunst Ernst Buschissa...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522646460

Sivumäärä

272

Julkaisuaika

09 / 2016

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Prinsessa Hamlet ja muita näytelmiä”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *