-60%

Paul Stenning

Rage Against The Machine

Taistelu lavalla

Kun Harvardin opiskelija Tom Morello tapasi Zach De La Rochan Los Angelesissä vuonna 1992, rock ei ollut enää entisensä: Rage Against The Machinessa yhdistyivät käsittämättömän tiukka rap ja metalli, poliittiset lyriikat ja planetaarinen supertähteys. Bändi pääsi heti Epic-levy-yhtiön talliin, mutta monikansallisella firmalla ei ollut mitään sananvaltaa bändin musiikkiin. Myöhemmin laulaja De La Rocha jätti yhtyeen, ja loput jäsenet perustivat Audioslaven. Kitaristi Morello niitti mainetta myös The Nightwatchman -sooloprojektillaan.

Vuonna 2007 Rage Against The Machine kokosi rivinsä uudelleen ja teki raivokkaita keikkoja. Bändi on yhä yksi maailman merkittävimmistä kapinallisen rockin soihdunkantajista, joka pistää kipeästi piikkinä viihdeteollisuuden perseessä.

“On mielestäni mielenkiintoista törmätä suuremman kokoluokan yhtyeeseen, jonka motivaatiot musiikin tekemiseen ovat jotkin muut kuin ne perinteiset; huumeet, biletys ja pillu. [– –] [Kirjan] lukee läpi ihan ilolla, [– –] [se] keskittyy lähinnä Rage Against the Machinen musiikillisen puolen ja heidän agendan selittämiseen.”
Aleksi Vaittinen, Miasma 18.1.2014

Alkuperäinen hinta oli: 25,00 €.Nykyinen hinta on: 10,00 €.

Tuotetunnus (SKU): 9789522641724 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Paul Stenning

    Paul Stenning on tietokirjailija, joka on kirjoittanut kymmenisen rock-kirjaa esimerkiksi Metallicasta, Guns n’ Rosesista ja thrash metallista. Ks. http://www.paulstenning.co.uk  

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522641724

Sivumäärä

220

Julkaisuaika

06 / 2013

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Rage Against The Machine”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]