Zinaida  Lindén

Rakkaus kolmeen appelsiiniin

18.90 €26.90 € sis alv

OVH: 32  €

Normaali (26.90 €) 26.90 € sis alv
E-kirja (EPUB) (18.90 €) 18.90 € sis alv
ISBN: 978-952-264-793-1

Kirjoittaja: Zinaida Lindén

Julkaisuajankohta: 8 / 2017

Sivumäärä: 350

Suomentaja: Jaana Nikula

Alkuperäinen nimi: Valenciana

OVH: 32  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

(Tuote)Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Novellikokoelma Rakkaus kolmeen appelsiiniin tarkastelee ihmisiä eri maissa, poissa kotoaan ja matkoilla ympäri maailman.
Japanilainen avioliitto hajoaa, ja sen jälkijäristykset käydään aina Suomessa asti; Pietarissa tavataan nuori rakkaudessa pettynyt ja masentunut nainen, joka hautoo itsemurhaa; suomalais-filippiiniläinen perhe jumittuu luonnonvoimien vuoksi kauas kotoaan. Yhteistä kaikille tarinoille on uhat ja katastrofit, yksityiselämän ongelmista Fukushiman ydinvoimalaonnettomuuteen. Lindén ilmaisee taidokkaasti ja lämpimällä huumorilla tunteiden sekamelskaa, juurettomuuden kokemusta ja kulttuurien kohtaamispisteitä.

Onnistunut novelli perustuu yllätykseen ja arvoitukseen. Kirjoittajalla on oltava taito rakennella yllätys ja kyky sommitella arvoitus. Zinaida Lindénillä tuo taito ja kyky on.

– Turun Sanomat

Zinaida Lindénin novellikokoelma Rakkaus kolmeen appelsiiniin on täynnä pieniä ja suuria yllätyksiä. Katkonainen, mutta myös mieleenpainuva ja hauskaa.

– Huvudstadtsbladet

 

Lindén on mestari painopisteiden vaihtelussa.

– Ny Tid

Zinaida_Linden_kuva_Katri_Peltola

Zinaida Lindén (s. 1963) on suomenruotsalainen ja venäläinen kirjailija. Hän on valmistunut Leningradin yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan ruotsin kieli ja kirjallisuus.

Jaa tämä:

”Rakkaus kolmeen appelsiiniin on niin sulavasti suomennettu että sitä ei käännökseksi huomaakaan. Suurenmoista lukea.” Kieltenopen kotiblogi, 16.10.2017

”Ihailin näissä novelleissa erityisesti kirjailijan tapaa luoda henkilöhahmoja ja kertoa tarina henkilöhahmojen kautta.” KosminenK, 11.9.2017

”Onnistunut novelli perustuu yllätykseen ja arvoitukseen. Kirjoittajalla on oltava taito rakennella yllätys ja kyky sommitella arvoitus. Zinaida Lindénillä tuo taito ja kyky on.” Turun Sanomat, 19.8.2017

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen tuotearvio tuotteelle “Rakkaus kolmeen appelsiiniin”

Todista että olet ihminen allaolevassa kentässä. *