Minna Palmroth, Jouni Jussila & Markus Hotakainen  

Revontulibongarin opas

24.90 

OVH: 27  €

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-994-2

Kirjoittaja: Minna Palmroth, Jouni Jussila & Markus Hotakainen  

Julkaisuajankohta: 10 / 2018

Sivumäärä: 180

OVH: 27  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , , , , , ,
Jaa tämä:

Tämän kirjan avulla onnistut havaitsemaan ja tunnistamaan revontulia, jopa Etelä-Suomessa! Kirja on suomalaisten avaruusammattilaisten ja revontulibongareiden yhteistyössä syntynyt opas revontulien ihmeelliseen maailmaan. Yleistajuisen taustoituksen jälkeen seuraa noin 30 erilaista revontulimuotoa, joiden havaitsemista varten on lyhyet ohjeet sekä revontulibongareiden ottamia upeita esimerkkikuvia taivaan neonvaloista. Kirjan voi ottaa mukaan revontuliretkelle tai eläytyä revontulielämykseen kotisohvalla. Kirjan avulla opit tunnistamaan erilaiset revontulimuodot, eikä taivaallinen valoshow jää kokematta!

Minna Palmroth on Helsingin yliopiston laskennallisen avaruusfysiikan professori, ja Kestävän avaruustieteen ja -tekniikan huippuyksikön johtaja. Kansainvälisesti arvostetulla Palmrothilla on lukuisia luottamustehtäviä Suomessa ja ulkomailla. Hän on ryhmineen kehittänyt maailman johtavan lähiavaruutta mallintavan tietokonesimulaation, jonka avulla ryhmä tutkii revontulia synnyttäviä ilmiöitä.

Markus Hotakainen on tiedetoimittaja ja tietokirjailija, joka on seurannut avaruusasioita kuulennoista lähtien ja kirjoittanut tähdistä 1980-luvun alkupuolelta saakka. Hän on julkaissut 23 kirjaa ja tehnyt yli 40 suomennosta. Hotakainen on saanut Valtion tiedonjulkistamispalkinnon Mars-kirjastaan, joka on julkaistu myös Yhdysvalloissa.

Jouni Jussila on Oulun yliopiston entinen revontulitutkija ja aktiivinen revontulien kuvaaja. Hän on julkaissut kuva- ja tietokirjan revontulista. Päivätyönään Jussila kehittää teollisuuden ja tutkimuksen erikoiskameroita, mutta lähiavaruuden ilmiöiden ja revontulien seuraaminen on osa hänen jokapäiväistä elämäänsä.

Jouni Jussila on Oulun yliopiston entinen revontulitutkija ja aktiivinen revontulien kuvaaja. Hän on julkaissut kuva- ja tietokirjan revontulista. Päivätyönään Jussila kehittää teollisuuden ja tutkimuksen erikoiskameroita, mutta lähiavaruuden ilmiöiden ja revontulien seuraaminen on osa hänen jokapäiväistä elämäänsä. Lue lisää..
Markus Hotakainen on tiedetoimittaja ja tietokirjailija, joka on seurannut avaruusasioita kuulennoista lähtien ja kirjoittanut tähdistä 1980-luvun alkupuolelta saakka. Hän on julkaissut 23 kirjaa ja tehnyt yli 40 suomennosta. Hotakainen on saanut Valtion tiedonjulkistamispalkinnon Mars-kirjastaan, joka on julkaistu myös Yhdysvalloissa. Lue lisää..
Minna Palmroth on Helsingin yliopiston laskennallisen avaruusfysiikan professori, ja Kestävän avaruustieteen ja -tekniikan huippuyksikön johtaja. Kansainvälisesti arvostetulla Palmrothilla on lukuisia luottamustehtäviä Suomessa ja ulkomailla. Hän on ryhmineen kehittänyt maailman johtavan lähiavaruutta mallintavan tietokonesimulaation, jonka avulla ryhmä tutkii revontulia synnyttäviä ilmiöitä. Lue lisää..

 

 

No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Revontulibongarin opas”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Revontulinäytelmän näkeminen on monelle bongarille kohokohta – katso videolta upeat kuvat ja professorin perusopit revontulista.
YLE 5.10.2018

Haluatko bongata revontulia? Näillä vinkeillä se onnistuu etelässäkin!
MTV 5.10.2018

Revontuliin liittyy mysteerejä
“Kun avaruusfyysikko ja revontulibongari Minna Palmroth juhli häitään, illan pimetessä tapahtui jotakin ihmeellistä: harvinainen koronan muotoinen revontuli kruunasi taivaan hääseurueen yllä.”
Kotiliesi, 11.10.2018

“Revontulibongarin opas esittelee yötaivaalla tanssivan valoilmiön eri muodot ja kertoo missä niitä voi todennäköisimmin nähdä.”
Mondo, 14.10.2018

“Kirjan teksti on hyvin selkeää, todella mietittyä ja jokaisen luettavissa. Kirjassa on runsas ja todella upea kuvitus, johon kuvat on saatu suomalaisilta revontulien valokuvaajilta. Suosittelen mitä lämpimimmin!”
Avaruusmagasiini, 13.10.2018