-75%

Antto Terras

Roast

Suomen starat kaikilla mausteilla

Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla kertoo hulvatto­man roast-kulttuurin saapumisesta Suomeen. Roast on yhdysvaltalaisperäinen komediatapahtuma, jossa roas­tin kohteena oleva päähenkilö istutetaan yleisön eteen kuuntelemaan itseensä kohdistuvia herjoja.

Kyseenalai­sen ja kaikkea kyseenalaistavan formaatin matka salon­kikelpoiseksi on edelleen pahasti kesken. Itsensä peliin laittamiseen ja omalla kustannuksellaan nauramiseen on kuitenkin syyllistynyt jo toistasataa suomalaista staraa, ai­na huippupolitiikoista Jari Sarasvuohon ja kirkkoherrois­ta Juha Mietoon. Jopa maamme hallituksessa on istunut samanaikaisesti kolme ministe­riä, jotka ovat liukkaalle roast­-polulle us­kaltautuneet. Myös heidän tarinansa ja salaisuutensa avataan tässä var­muuden vuoksi kaikelle kansalle.

Roast koostuu huumoris­ta, itsensä peliin laittamisesta ja etenkin rakkaudesta. Ainoastaan kaikkein vahvimmilla on varaa nauraa omalla kustannuksellaan. Maamme virallinen roastmaster Antto Terras kertoo suomalaisen roastin tarinan – ketään säästä­mättä, mutta kaikkia kunnioittaen.

21,90  5,50 

Tuotetunnus (SKU): 9789523513686 Osastot: , , Avainsanat tuotteelle , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Antto Terras

    Antto Terras on neuvostovalmisteinen (synt. 1973 Tallinnassa) kirjailija ja roast-koomikko, jonka piti loikata vuonna 1991 länteen, mutta hän ajautuikin Suomeen. Terras tunnetaan parhaiten humoristisista tietoteoksistaan, joissa yhdistyvät rankka fakta ja hulvaton kerronta. Tekijän jäljittelemätön tyyli ja tarkka havainnointikyky ovat ihastuttaneet...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Isbn

Painettu kirja: 9789523513686, E-kirja: 9789523513891

Sivumäärä

250

Mediassa

Laajenna
"Roast-koomikko ja kirjailija Antto Terraksen mukaan roast ei ole tasa-arvoista, hyvän maun mukaista eikä sukupuolta tai itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa. ”Sen ainoa tarkoitus on saada yleisö nauramaan.”" Helsingin Sanomat 24.4.2022”Roast vaatii Antto Terraksen mukaan sitä, että uskaltaa hypätä milloin vain kritiikin kohteeksi. Terras korostaa roastia nimenomaan kunnianosoituksena.” Turun Sanomat, 21.9.2020 (tilaajille)”Kaksikko joka pelkää huumoria. Koomikko Antto Terras havaitsi, että Yhdysvaltoin mahtimiehet Donald Trump ja Joe Biden eivät osaa nauraa itselleen.” Seura, 8.10.2020Antto Terras vieraili Viiden jälkeen -ohjelmassa. Katso haastattelu tästä."Moni suomalaisjulkkis saa palstatilaa Antto Terraksen uudessa Roast-nimisessä kirjassa, jossa roastataan julkkisia olan takaa ja kerrotaan myös suomalaisen roastin lyhyt oppimäärä." Hymy, 22.8.2020Kirjailija, roastmaster Antto Terras vieraili Radio Rockin Korporaatiossa kertomassa uutuuskirjastaan Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla. Löydät jutun täältä. (14.8.2020).”Antto Terras on nokkela ja sujuvakynäinen tekijä. Roast-kirja paitsi perehdytti minut kyseiseen taidesuuntaukseen myös viihdytti ja ainakin kerran nauratti ääneen. Tietomäärältään ja tekstin sutjakkuudeltaan se on hyvin koottu.” Kulttuuri kukoistaa, 25.9.2020

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roast”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Viimeksi katsomiasi kirjoja

Ale
Roast

Roast

21,90  5,50 
Valitse vaihtoehdoista