Ale!

Antto Terras

Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla

5.00 

Miten voin maksaa ostokseni?
Saatavana myös äänikirjana ☊
ISBN: 9789523513686

Kirjoittaja: Antto Terras

Julkaisuajankohta: 8 /

Sivumäärä: 250

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: , ,
Avainsanat tuotteelle , , ,
Jaa tämä:

“Roast-koomikko ja kirjailija Antto Terraksen mukaan roast ei ole tasa-arvoista, hyvän maun mukaista eikä sukupuolta tai itsemääräämisoikeutta kunnioittavaa. ”Sen ainoa tarkoitus on saada yleisö nauramaan.”” Helsingin Sanomat 24.4.2022

”Roast vaatii Antto Terraksen mukaan sitä, että uskaltaa hypätä milloin vain kritiikin kohteeksi. Terras korostaa roastia nimenomaan kunnianosoituksena.”
Turun Sanomat, 21.9.2020 (tilaajille)

”Kaksikko joka pelkää huumoria. Koomikko Antto Terras havaitsi, että Yhdysvaltoin mahtimiehet Donald Trump ja Joe Biden eivät osaa nauraa itselleen.”
Seura, 8.10.2020

Antto Terras vieraili Viiden jälkeen -ohjelmassa. Katso haastattelu tästä.

“Moni suomalaisjulkkis saa palstatilaa Antto Terraksen uudessa Roast-nimisessä kirjassa, jossa roastataan julkkisia olan takaa ja kerrotaan myös suomalaisen roastin lyhyt oppimäärä.”
Hymy, 22.8.2020

Kirjailija, roastmaster Antto Terras vieraili Radio Rockin Korporaatiossa kertomassa uutuuskirjastaan Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla. Löydät jutun täältä. (14.8.2020).

Antto Terras on nokkela ja sujuvakynäinen tekijä. Roast-kirja paitsi perehdytti minut kyseiseen taidesuuntaukseen myös viihdytti ja ainakin kerran nauratti ääneen. Tietomäärältään ja tekstin sutjakkuudeltaan se on hyvin koottu.”
Kulttuuri kukoistaa, 25.9.2020

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Roast – Suomen starat kaikilla mausteilla”