Risto Isomäki, Jussi Kaakinen &  Petri Tolppanen

Sarasvatin hiekkaa

14.90  sis alv

OVH: 19  €

Tilattavissa

ISBN: 978-952-264-799-3

Kirjoittaja: Risto Isomäki, Jussi Kaakinen & Petri Tolppanen

Julkaisuajankohta: 8 / 2017

Sivumäärä: 80

OVH: 19  €

Lataa painokelpoinen kansikuva

Osastot: ,
Avainsanat tuotteelle , , , , , ,
Jaa tämä:

Kuinka paljon aikaa on ennen hyökyaaltoja?

Sarasvatin hiekkaa sijoittuu lähitulevaisuuteen, Suomeen ja maailmalle, Grönlannin mannerjäätikölle ja Intian valtameren alueelle. Venäläinen tutkija Sergej yrittää yhdessä intialaisen tutkijayhteisön ja kollegansa Amritan kanssa selvittää Cambaynlahdesta meren alta löytyvän vajonneen kaupungin arvoitusta. Samaan aikaan suomalainen Kari Ahola yrittää kehittää ratkaisua jäätiköiden sulamisongelmaan. Jäätiköitä tukii myös Grönlannissa tukikohtaansa pitävä tutkimusyksikkö ja filippiiniläissyntyinen erakko Susan Chang.

Kaksi erillista tutkimuslinjaa tangeeraavat toisiaan, ja tutkijat ymmärtävät, että jäätiköiden sulamisen seurauksena maapalloa uhkaa kaiken tuhoava tsunamikatastrofi ja vedenpaisumus. Vaikka tutkijat ovat osanneet ennustaa jättiaaltojen synnyn, onko heillä aikaa estää niiden vyöry?

Komea sarjakuvasovitus Risto Isomäen ekologisesta trilleristä palkittiin Sarjakuva-Finlandialla maaliskuussa 2009. Into Kustannus julkaisee sarjakuva uudistettuna laitoksena sekä suomeksi että englanniksi.

Sarjakuvan piirtänyt Jussi Kaakinen (s. 1978) on palkittu suomalainen kuvittaja, sarjakuvantekijä ja graafinen suunnittelija. Jussi on piirtänyt useita suomalaisissa aikakauslehdissä julkaistuja sarjakuvia. Sarjakuvakäsikirjoituksen laatinut Petri Tolppanen (s.1972) on suomalainen sarjakuvapiirtäjä ja -käsikirjoittaja, graafinen suunnittelija ja vuorovaikutussuunnittelija. Risto Isomäki (s. 1961) on tunnettu suomalainen tieteiskirjailija, tiedetoimittaja ja ympäristöaktivisti. Sarasvatin hiekkaa oli hänen neljäs romaaninsa, lisäksi hän on kirjoittanut useita ympäristöä ja kehitysyhteistyötä käsitteleviä tietokirjoja.

Sarasvatin hiekkaa on ansainnut uudentulemisensa. Jussi Kaakisen piirrokset kuvittavatjärisyttävät tapahtumat niin, että lukijanmielikuvitukselle jää tilaa.

– Anelma Järvenpää-Summanen, Maaseudun Tulevaisuus

Sarjakuvan sävyt vaihtelevat taitavasti maanosien ja tunnelmien mukaan. Kuvat luovat mahtavan jännitteen tekstin kanssa, ja jännittävimmissä kohdissa katse kiitää kuvasta toiseen.

– Sara Anttila / STT 4.2.2009

Risto Isomäki (s. 1961) on laaja-alainen ja arvostettu tieteis- ja tietokirjailija, kolumnisti ja ympäristöaktivisti. Hän sai European Science Fiction Associationin palkinnon vuonna 1994. Sarasvatin hiekkaa oli Finlandia-palkintoehdokkaana ja voitti vuoden 2006 Kiitos kirjasta- ja Tähtivaeltaja-palkinnot. Risto Isomäki is a science fiction and science writer and an environmental activist. Isomäki has written four novels and eight non-fiction books about climate change, including two about trees and global warming. His books have been published in fourteen South Asian and European languages. Kaikki julkaisut Kaunokirjat: Jumalan pikkusormi. Tammi, 2009. Litium 6. Tammi, 2007. Sarasvatin hiekkaa. Tammi, 2005. Herääminen. Tammi, 2000. Pimeän pilven ritarit. Kirjayhtymä, 1997. Gilgamešin tappio. Kirjayhtymä, 1994. Kristalliruusu. Kirjayhtymä, 1991. Tietokirjat: Ydinvoima Fukushiman jälkeen. Into, Lue lisää..
No post found

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sarasvatin hiekkaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Ei löytynyt tälle tuotteelle.