-48%

Petri Tolppanen

Sarasvatin hiekkaa

Kuinka paljon aikaa on ennen hyökyaaltoja?

Sarasvatin hiekkaa sijoittuu lähitulevaisuuteen, Suomeen ja maailmalle, Grönlannin mannerjäätikölle ja Intian valtameren alueelle. Venäläinen tutkija Sergej yrittää yhdessä intialaisen tutkijayhteisön ja kollegansa Amritan kanssa selvittää Cambaynlahdesta meren alta löytyvän vajonneen kaupungin arvoitusta. Samaan aikaan suomalainen Kari Ahola yrittää kehittää ratkaisua jäätiköiden sulamisongelmaan. Jäätiköitä tukii myös Grönlannissa tukikohtaansa pitävä tutkimusyksikkö ja filippiiniläissyntyinen erakko Susan Chang.

Kaksi erillista tutkimuslinjaa tangeeraavat toisiaan, ja tutkijat ymmärtävät, että jäätiköiden sulamisen seurauksena maapalloa uhkaa kaiken tuhoava tsunamikatastrofi ja vedenpaisumus. Vaikka tutkijat ovat osanneet ennustaa jättiaaltojen synnyn, onko heillä aikaa estää niiden vyöry?

Komea sarjakuvasovitus Risto Isomäen ekologisesta trilleristä palkittiin Sarjakuva-Finlandialla maaliskuussa 2009. Into Kustannus julkaisee sarjakuva uudistettuna laitoksena sekä suomeksi että englanniksi.

Sarjakuvan piirtänyt Jussi Kaakinen (s. 1978) on palkittu suomalainen kuvittaja, sarjakuvantekijä ja graafinen suunnittelija. Jussi on piirtänyt useita suomalaisissa aikakauslehdissä julkaistuja sarjakuvia. Sarjakuvakäsikirjoituksen laatinut Petri Tolppanen (s.1972) on suomalainen sarjakuvapiirtäjä ja -käsikirjoittaja, graafinen suunnittelija ja vuorovaikutussuunnittelija. Risto Isomäki (s. 1961) on tunnettu suomalainen tieteiskirjailija, tiedetoimittaja ja ympäristöaktivisti. Sarasvatin hiekkaa oli hänen neljäs romaaninsa, lisäksi hän on kirjoittanut useita ympäristöä ja kehitysyhteistyötä käsitteleviä tietokirjoja.

Sarasvatin hiekkaa on ansainnut uudentulemisensa. Jussi Kaakisen piirrokset kuvittavatjärisyttävät tapahtumat niin, että lukijanmielikuvitukselle jää tilaa.

– Anelma Järvenpää-Summanen, Maaseudun Tulevaisuus

Sarjakuvan sävyt vaihtelevat taitavasti maanosien ja tunnelmien mukaan. Kuvat luovat mahtavan jännitteen tekstin kanssa, ja jännittävimmissä kohdissa katse kiitää kuvasta toiseen.

– Sara Anttila / STT 4.2.2009

Error: View ae0d0a6e4b may not exist

Alkuperäinen hinta oli: 19,00 €.Nykyinen hinta on: 9,90 €.

Tuotetunnus (SKU): 9789522647993 Osastot: , Avainsanat tuotteelle , , , , , ,

Kirjan tekijät

Laajenna

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Tuoteosasto

Kirjan lisätiedot

Isbn

9789522647993

Sivumäärä

80

Julkaisuaika

8 / 2017

Mediassa

Laajenna

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Sarasvatin hiekkaa”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samalta kirjailijalta

Ale
Sands of Sarasvati

Sands of Sarasvati

Alkuperäinen hinta oli: 19,00 €.Nykyinen hinta on: 14,90 €.
Lisää ostoskoriin

[esi recently_viewed_products cache="private" ttl="300"]