Sanna Seiko Salo

Semmosta touhua

Pullinkilegendan vaiherikas elämä

Hulvaton kirja kertoo somesta ja maailman pullinkiareenoilta tutusta Pekka Herlevistä. Se on tarina hetkessä elämisestä, periksiantamattomuudesta, yllättävistä kohtaamisista – ja ennen muuta ilosta ja rakkaudesta. Pekan ja koko Herlevin tiimin mottona on, että hauskaa pitää olla, muuten ei ole kenelläkään kivaa.

Metallimies, rekkakuski ja yrittäjä Pekka Herlevi on käsityöläinen ilman sormia ja maailmanmatkaaja ilman kielipäätä, eikä hän omien sanojensa mukaan osaa lukea tai kirjoittaa – mutta mahdoton tarinaniskijä mies kyllä on!

Semmosta touhua -kirja vie lukijan Pekan omintakeiselle matkalle Kälviän Passojan kylältä Euroopan Tractor Pulling -areenoiden kuuluisuudeksi ja Pohjanmaan pitelemättömäksi pellepelottomaksi. Miljoonien ajokilometrien varrella sattuneista ja aamuisten kaffisokerien ja iltalöylyjen väliin mahtuvista kommelluksista riittääkin sitten juttua. Pekan tarinoissa kuuluvat dieselmoottorin murina, yhdessä tekemisen ilo ja kaikki se hulvaton elämä, joka Pekan, hänen vaimonsa Tummun ja suuren perheen arkeen on vuosikymmenten aikana mahtunut.

 

25,00 

Kirjan tekijät

Laajenna
  • Sanna Seiko Salo

    Sanna Seiko Salo diplomi-insinööri ja kirjailija, joka on kirjoittanut aiemmin yrittäjätarinan ja elämäkerran Dildodiileri – Tea Latvalan tarina sekä tietokirjat Se – Seksipuhekirja ja Ne – Kuukautiskirja yhdessä Rosa Meriläisen kanssa. ”Minua kiehtoo pikkuisen erilaiset elämäntarinat, sellaiset, joissa on laitettu...

    Katso kirjailijan sivu →

Kirjan lisätiedot

Laajenna

Mediassa

Laajenna
"Pullinki-legenda Pekka Herlevin lämminhenkisessä muistelmissa riittää hulvattomia tarinoita – tupakoiva varis rikkoi turpon, katolta tehty laskuvarjohyppy…" Mesta 19.4.2023"Pekka Herleviä on aina ajanut halu olla muita askeleen edellä. Reseptinä on, että otetaan pala aaltopahvia, piirretään visio siihen ja sitten vaan tekoon! Pekan ja koko Herlevin tiimin mottona on, että hauskaa pitää olla, muuten ei ole kenelläkään kivaa. Niitä hulluja kokeiluja, joita jotkut hakevat extremelajeista tai tositv:stä, on Herleveillä tehty ihan kaurapuuron, lehemänmaidon ja makkaran voimalla. Aina on saatu tehdä asioita, eikä ole rajoitettu. Eikä varsinkaan ole sanottu, että ei tuo onnistu, ei kannata yrittää." Autotoday 6.4.2023

Asiakkaiden arvostelut

Laajenna

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Semmosta touhua”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *